VERWARMD TERRAS BIJ LE BARRAGE

Ons verwarmde terras is een culinaire hotspot om te genieten van het buitenleven, zelfs als het regent of koud is. Zo kunt u onder verschillende weersomstandigheden buiten zitten aan het water. Klinkt dat niet supergezellig en uitnodigend? U bent van harte welkom voor een lunch, borrel en diner. Wij hebben een uitgebreide menukaart en zelfs een speciale sushimenukaart. We hebben voor ieder wat wils. Daarnaast zijn wij de ideale locatie voor evenementen zoals culinair varen, private dining, Big Green Egg en Celebration Table. Bovendien hebben wij speciale dagen zoals Sushi Monday, Lobster Sunday en Christmas Club.

Bent u nieuwsgierig wat er op dit moment op de menukaart staat van Le Barrage? Neem dan alvast een kijkje op de menukaart!

Rotterdam terras aan het water
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Rotterdam terras aan het water

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Rotterdam terras aan het water

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Rotterdam terras aan het water

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Rotterdam terras aan het water

OVERDEKT EN VERWARMD TERRAS AAN HET WATER

Ons overdekt en verwarmd terras is gelegen aan het water, waardoor u altijd kunt genieten van een prachtig uitzicht, zelfs tijdens de typische regenachtige dagen in Nederland. Bovendien biedt ons verwarmd terras op koudere dagen een sfeervolle ambiance waar u heerlijk kunt genieten van uw favoriete gerechten en drankjes. Kom voordelig tot rust op ons verwarmde terras met goede service en bediening.

WINTERSE ROMANTIEK OP ONS VERWARMDE TERRAS

In de winter kunt u bij ons genieten van winterse romantiek op ons verwarmd terras. Met terrasverwarming en een geborgen gevoel op een prachtige locatie, wat wilt u nog meer? Dus, bent u op zoek naar een onvergetelijke winterdate? Boek dan vandaag nog uw tafel bij Le Barrage.

Bent u benieuwd welke wijn het beste bij uw gerecht past? Onze medewerkers adviseren u hier graag over. Ook kunt u natuurlijk zelf een keuze maken tussen alle wijnen van onze wijnkaart.

FAQ items aan het laden...

BIJZONDER DINEREN OP ONZE UNIEKE LOCATIE

Bent u op zoek naar een bijzondere plek om te eten? Dan heten wij u van harte welkom op ons overdekte en verwarmde terras in Alblasserdam. Ook is het mogelijk om te reserveren voor meer dan 10 personen. Kortom: een avond om nooit te vergeten! Wij adviseren u wel om van tevoren online te reserveren via of door te bellen naar 078 – 740 00 15.

Het team van Le Barrage hoopt u snel te mogen ontvangen op deze bijzondere locatie.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15