Fish Market

Zondag 28 juli vanaf 12:00
Zondag 25 augustus vanaf 12:00

Op deze twee zondagen verandert Le Barrage in een Fish Market. Dagvers geleverd door onze hofleverancier, Schmidt Zeevis, serveren wij kakelverse vis, schaal- en schelpdieren buiten de menukaart om.

Stel uw eigen Fruit de Mer samen vanuit de vitrines of kies uw vis, die onze chef-kok Maikel Terlouw en zijn team direct voor u bereiden.

Geniet deze zomer op twee zondagmiddagen van prachtige vis, schelp- en schaaldieren rechtstreeks van de afslag, geleverd door Schmidt Zeevis.

Naast een keuze uit onze Fish Market serveren wij ook onze à la carte kaart.

Het team van chef-kok Maikel Terlouw is gek op vis, schaal- en schelpdieren. Een prachtig en eerlijk product om mee te werken. Een eis is natuurlijk de versheid en de kwaliteit, daarom werken wij samen met Schmidt Zeevis.

“Dankzij de jarenlange ervaring en kennis op de visafslagen weet Schmidt Zeevis Rotterdam van welke schepen zij de beste vis kan kopen. De schepen moderniseren en vistechnieken worden doorontwikkeld. Dat is goed voor het milieu, maar betekent ook vaak een betere kwaliteit vis. Alleen de beste vis van de beste vissers is goed genoeg. Door in te kopen van vissers die verantwoord vissen, helpen wij de vloot innoveren naar een duurzame toekomst.”