Gezelschappen

walking dinner
Alle menu’s voor gezelschappen vanaf 10 personen

Gezelschap vanaf 10 personen

Komt u met een gezelschap vanaf 10 personen, dan bieden wij verscheidene menu keuzes aan. Aanpassingen hierin zijn altijd bespreekbaar. Voor gasten met allergie voor producten of dieetwensen kan de chef aanpassingen doen in de gerechten. Wij hopen voor ieder gezelschap een passend menu aan te kunnen bieden en denken graag met u mee!

beste wijnkaart
proeverijmenu
lekkerste sushi
proeverijmenu met sushi
chef menu
Menu van de Chef
walking dinner
Walking dinner
borrel
Borrel

Private dining

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een besloten borrel, diner met een groter gezelschap of een werkoverleg? Le Barrage biedt met een historisch veelzijdig pand en haar ligging aan het water diverse mogelijkheden om memorabele momenten te creëren.

Een perfecte ruimte voor een gezelschap is onze Private Dining. Gelegen op de authentieke vliering, beschikt de Private Dining over een beamer, scherm en toegang tot eigen toiletten. De Cigar Lounge is ook direct bereikbaar. Een lift zorgt er voor dat het voor iedereen toegankelijk is.

Heeft u interesse in het afhuren van onze Private Dining? Neemt u dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vergaderen

Hieronder de vergader arrangementen

wijnkelder
Vergaderen