VAREN IN KINDERDIJK

Culinair varen in Kinderdijk? Dat kan bij Le Barrage! Ons restaurant is namelijk gelegen aan de Dam in Alblasserdam. Met een prachtig uitzicht over het water en sloepen aan het terras, is dit een unieke locatie. Vanaf het terras stapt u zo de sloep in voor een mooie vaartocht. Tijdens het varen kunt u genieten van de bezienswaardigheden van Alblasserdam, waaronder de Kinderdijk. Tevens heeft u ook de mogelijkheid om tijdens het varen te genieten van een culinaire lunch of diner. Liever eten na het varen? Geen probleem! Na het huren van de sloep, kunt u zo aanschuiven voor een lekker hapje.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel naar: +31787400015

Direct Reserveren
Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant
Culinair varen

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant
Private Dining

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant
Grote gezelschappen

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant
OFYR & BIG GREEN EGG

KAARTEN

Beste restaurant
Bekijk extra lunch gerechten
Mooiste fruit de mer
Bekijk de menukaart
English menu
Le Barrage sushi
Bekijk de sushikaart
Bekijk de dessertkaart
Beste wijnkaart
Bekijk de wijnkaart
bartender le barrage cocktails
Bekijk de drankenkaart

VAREN MET LE BARRAGE

Genieten samen met familie en/of vrienden van een prachtige vaartocht. U stapt samen op bij Le Barrage. Tijdens het aren kunt u genieten van een lekker wijntje en de zon. U kunt zelf bepalen waar u heen vaart met de sloep. De sloep heeft namelijk geen vaste kapitein. De rol van kapitein mag u zelf op zich nemen. Zo kunt u varen langs de molens van de Kinderdijk of de pittoreske dorpjes.

De kosten bedragen:

  • 55 euro voor het eerste uur
  • 45 euro voor ieder daaropvolgend uur

CULINAIR GENIETEN VAN UW VAARTOCHT

Tijdens het varen heeft u de mogelijkheid om te genieten van de culinaire kaart van Le Barrage. Wanneer u van te voren aangeeft welke gerechten en dranken u graag wilt meenemen aan boort, zorgt het personeel van Le Barrage dat alles klaarstaat. Naast de vaste menukaart heeft u ook de mogelijkheid om een aantal kleine hapjes samen te stellen.

FAQ items aan het laden...

VAREN IN KINDERDIJK | RESERVEREN

Restaurant Le Barrage is gevestigd in het nabij gelegen Alblasserdam. Vanuit Ridderkerk kunt u ons restaurant gemakkelijk bereiken. Meer informatie over de locatie van ons restaurant en parkeergelegenheden kunt u vinden op onze contactpagina.

Wanneer u bij La Barrage wilt komen dineren heten wij u van harte welkom! Wij raden u altijd aan om van te voren een reservering te maken. Dit kunt u telefonisch doen maar ook direct via de website. Wij ontvangen u graag in het sfeervolle restaurant.

Direct Reserveren

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15

Contact opnemen