VAREN IN DE ALBLASSERWAARD

Zou u het leuk vinden om te varen in de Alblasserwaard? Dan is Le Barrage de aangewezen partij voor u! Naast dat u bij ons terecht kan voor een heerlijke lunch of diner, verhuren wij ook meerderen sloepen voor diverse culinaire vaartochten.

Wilt u direct een sloep huren? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder met het huren van een sloep.

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

ERVAAR DE DORPJES VANAF HET WATER

Le Barrage ligt gelegen langs de Alblas, hierdoor kunt u direct vanaf ons restaurant op de sloep stappen. U kunt met uw gezelschap langs de gezellige dorpjes in Oud-Alblas, Bleskensgraaf en de molens van Kinderdijk.

De route die u vaart mag u zelf bepalen, u bent de kapitein van de gehuurde sloep. De kosten voor het varen bedragen 55 euro voor het eerste uur en 45 euro voor ieder daaropvolgend uur. Le Barrage zorgt voor de benzine van de sloep.

U kunt er zelf voor kiezen of u de sloep huurt in combinatie met een lunch of diner. Of dat u na de boottocht komt dineren op ons terras. Bekijk alvast onze menukaart bekijken.

OVER ONS – LE BARRAGE

Le Barrage staat voor puur vakmanschap en oprecht vriendelijke service waardoor elk bezoek een unieke belevenis wordt. Met de komst van restaurant Le Barrage willen we de idyllische locatie met historie combineren met het de pure vakmanschap van nu op het gebied van horeca.

Wij verwelkomen u dan ook graag in ons restaurant!

FAQ items aan het laden...

CONTACT - VAREN IN DE ALBLASSERWAARD

Heeft u vragen over het huren van de sloep? Of wilt u de sloep huren in combinatie met een lunch of diner? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder met het huren van de sloep.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15