VAREN ALBLASSERDAM

Zoekt u naar varen Alblasserdam? Dan bent u bij restaurant Le Barrage in Alblasserdam aan het juiste adres. Naast dat u bij ons terecht kunt voor een heerlijke lunch of diner, kunt u ook een mooie sloep huren en de leukste plaatjes van Alblasserdam te water bekijken!

Bent u enthousiast geworden over onze sloepen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder. Tot snel!

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

BEZOEK DE LEUKSTE PLAATSJES VAN ALBLASSERDAM

Ons restaurant is gelegen aan de Alblas. Op deze locatie stapt u dan ook op de sloep. Zo kunt u met uw gezelschap de dorpjes in Oud-Alblas, Bleskensgraaf en de molens van Kinderdijk vanaf het water ontdekken. U bent de eigenaar van de gehuurde sloep, dus u kunt zelf de volledige route bepalen die u vaart.

De kosten voor het varen bedragen 55 euro voor het eerste uur en 45 euro voor ieder daaropvolgend uur. Le Barrage zorgt voor de benzine van de sloep.

U heeft zelf de keuze of u de sloep huurt in combinatie met een lunch of diner. Ook kunt u ervoor kiezen om diverse smaakmakers van onze kaart mee te nemen aan boord. U kunt hier alvast onze menukaart bekijken. Laat het water u maar alvast in de mond lopen…

FAQ items aan het laden...

RESERVEREN - RESTAURANT MET PRIVÉ RUIMTE

We heten u graag van harte welkom in Le Barrage in Alblasserdam. Elk bezoek begint met het vinden van een geschikte locatie om te parkeren. Daar helpen we u graag bij. Parkeren direct voor de deur is beperkt. Meer informatie over de parkeergelegenheden kunt u op onze website vinden.

Heeft u vragen en/of opmerkingen voor ons? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15