UIT ETEN OMGEVING ROTTERDAM

Uit eten omgeving Rotterdam? Breng een bezoek aan Le Barrage. Laat de Franse keuken met invloeden van andere wereld keukens u verrassen. U bent van harte welkom om het vakmanschap van onze keuken en het personeel te ervaren. Reserveer nu snel uw tafel online.

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

GROTE GROEPEN

Brengt u een bezoek aan de molens van Kinderdijk en wilt u hierna dineren met een grotere groep? Dit is bij Le Barrage zeker mogelijk. U kunt vanaf 10 personen genieten van verschillende menu’s. Natuurlijk heeft u zelf inspraak in de mogelijkheden in de aanpassing van de geserveerde gerechten. Er zijn twee mogelijkheden. Het proeverij menu en het verrassingsmenu. Ten slotte is voor nog grotere groepen ook het walking dinner een optie. Bekijk de mogelijkheden. Bent u benieuwd naar ons restaurant, de bar of de keuken? U kunt online een impressie krijgen van Le Barrage! Klik hier om de foto’s te bekijken.

PARKEREN

Komt u ons bezoeken met de auto? Wij hebben een ruim aantal parkeerplekken op verschillende plaatsen in de buurt. U kunt ten eerste kiezen om te parkeren bij Cultureel Centrum Landvast. Daarnaast ook bij Het Zuiderstek en/of de Marineweg. Ten slotte parkeergelegenheid langs Cortgene. Alle drie in Alblasserdam.

FAQ items aan het laden...

CONTACT | UIT ETEN OMGEVING ROTTERDAM

Voor reserveringen verwijzen wij u graag naar ons online reserveringssysteem. Als u ons vandaag wenst te bezoeken, graag bellen naar 078 – 740 00 15. Voor vragen over allergieën en dieetwensen kunt u mailen naar info@lebarrage.nl. Wist u dat wij ons nieuws delen op Facebook? Volg ons snel!

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15