UIT ETEN IN HENDRIK IDO AMBACHT

Wilt u graag uit eten in Hendrik Ido Ambacht of omstreken? Dan moet u bij Le Barrage in Alblasserdam zijn! Ons restaurant ligt op 5 minuten rijden van Hendrik Ido Ambacht, en is makkelijk te bereiken met de auto. Bij ons kunt u genieten van de culinaire Franse keuken, maar dan met een eigen twist. Heerlijke gerechten, in combinatie met een uitstekende service zorgen ervoor dat onze gasten onbezorgd kunnen genieten van een unieke ervaring.

Reserveer direct online een tafel!

Direct Reserveren
Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant
Culinair varen

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant
Private Dining

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant
Grote gezelschappen

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant
OFYR & BIG GREEN EGG

KAARTEN

Beste restaurant
Bekijk extra lunch gerechten
Mooiste fruit de mer
Bekijk de menukaart
English menu
Le Barrage sushi
Bekijk de sushikaart
Bekijk de dessertkaart
Beste wijnkaart
Bekijk de wijnkaart
bartender le barrage cocktails
Bekijk de drankenkaart

UIT ETEN IN HENDRIK IDO AMBACHT | KOM NAAR LE BARRAGE!

Naast een normale lunch of een diner, kunt u bij ons ook terecht voor verschillende arrangementen. Zo kunt bij ons bijvoorbeeld gebruik maken van private dining, als u met een groot gezelschap komt. Deze ruimte is gelegen op onze authentieke vliering, met beschikking over een beamer, scherm en eigen toiletten.

Ook hebben wij eigen sloepen, waar u me omgeving van Alblasserdam mee kunt ontdekken. Dit is ook mogelijk in combinatie met een lunch of diner, verzorgd door ons. Een unieke ervaring waarbij u kunt genieten van onze heerlijke gerechten, in combinatie met een dagje in de natuur!

Kortom, bij Le Barrage bent u aan het juiste adres als het gaat om lekker eten, in combinatie met een perfecte service. Wij zijn iedere dag geopend vanaf 11:00!

FAQ items aan het laden...

ONZE WIJNEN

Ook als het gaat om een goede wijn, zit u bij ons goed. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan wijnen op onze kaart staan, die allemaal perfect op temperatuur geschonken worden dankzij onze wijnkluis. Graag adviseren wij u over de juiste wijn bij uw maaltijd, om de ervaring compleet te maken. Vraag dus gerust om advies als u het lastig vind om een keuze te maken!

Benieuwd geworden? Reserveer dan direct online bij ons een tafel!

Direct Reserveren

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15

Contact opnemen