UIT ETEN HENDRIK IDO AMBACHT

Wilt u graag uit eten Hendrik Ido Ambacht? Dan zou u een bezoekje aan Le Barrage in Alblasserdam zeker eens moeten overwegen! Alblasserdam ligt op 5 minuten rijden van Hendrik Ido Ambacht, en is absoluut de moeite waard. Het restaurant heeft een mooi uitzicht op de rivier de Alblas, en heeft een unieke sfeer. Wij staan voor puur vakmanschap, in combinatie met een klantvriendelijke service. Hierdoor creëren wij voor onze bezoekers een unieke ervaring.

Wilt u direct een tafel reserveren om het met eigen ogen te ervaren? Dat kan via het online reserveringssysteem!

Uit eten Hendrik Ido Ambacht
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

UIT ETEN HENDRIK IDO AMBACHT | KOM NAAR LE BARRAGE

In onze gerechten ervaart u de Franse keuken, maar dan met onze eigen twist. De klassieke Franse keuken wordt aangevuld met culinaire hoogstandjes uit andere wereldkeuken. U kunt genieten van een 2- of 3-gangen maaltijd, of laat u verrassen door meerdere kleine smaakmakers.

Ook voor een goede wijn bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben een zeer uitgebreide selectie aan wijnen op onze kaart staan, die dankzij onze wijnkluis altijd perfect op temperatuur zijn. Wij adviseren u graag als het gaat om het uitkiezen van de juiste wijn bij de maaltijd, vraag daarom gerust om hulp als u er zelf niet uit komt!

Bij Le Barrage kunt u ook profiteren van verschillende arrangementen. Zo hebben wij bijvoorbeeld eigen sloepen, die u kunt huren in combinatie met een lunch of diner.

FAQ items aan het laden...

NEEM CONTACT MET ONS OP OF RESERVEER!

Restaurant Le Barrage is gevestigd in het nabij gelegen Alblasserdam. Vanuit Ridderkerk kunt u ons restaurant gemakkelijk bereiken. Meer informatie over de locatie van ons restaurant en parkeergelegenheden kunt u vinden op onze contactpagina.

Wanneer u bij La Barrage wilt komen dineren heten wij u van harte welkom! Wij raden u altijd aan om van te voren een reservering te maken. Dit kunt u telefonisch doen maar ook direct via de website. Wij ontvangen u graag in het sfeervolle restaurant.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15