THUISBEZORGD ALBLASSERDAM

Wilt u gebruik van thuisbezorgd Alblasserdam? Ga dan voor een heerlijke maaltijd van Le Barrage! Heeft u zin om thuis eens te genieten van een culinaire avond? Duik dan een keer niet de keuken in en bestel bij Le Barrage. Koken voor u doen wij het liefst. En of u het thuis of in ons restaurant op eet maakt niet uit. Zo lang u er van geniet zijn wij tevreden. U heeft de mogelijkheid om uw bestelling van 12:00 uur tot 20:00 uur aan ons door te geven. Dit kan online via onze take away pagina. Thuis kunt u ook genieten van onze keuken. Gewoon vanaf de bank met een filmpje op de achtergrond. Heerlijk toch?

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

DINER

Net zoals in ons restaurant, kunt u ook thuis kiezen uit verschillende specialiteiten. Ga voor een heerlijke stukje vis of vlees. U kunt natuurlijk ook vegetarisch kiezen. Heeft u geen idee wat u moet bestellen? Neem dan contact op met ons restaurant. Ons personeel staat u graag te woord. Heeft u trek in een lekker wijntje? Ook deze kunt u bestellen! Bel naar ons restaurant om aan onze sommelier advies te vragen voor een perfect wijntje. Bekijk alvast onze wijnkaart.

Een tip van ons: bestel onze bekende Le Barrage sushi!

BORREL

Zin in een borrel? Ook dan kunt u bij ons terecht. In ons restaurant kunt u genieten van onze heerlijke cocktails, maar dat kan nu ook vanuit huis! Ga bijvoorbeeld voor een fles Moët & Chandon Impérial Ice, Pink Rose Gimlet of PornStar martini Cocktail? Alles voor een gezellige avond thuis.

FAQ items aan het laden...

ONLINE THUISBEZORGD ALBLASSERDAM

Een bestelling plaatsen doet u eenvoudig online. U kunt via onze take away pagina bekijken waar u trek in heeft. Wanneer heeft gevonden wat u wilt eten, vinkt u het aan. Vervolgens wordt het geplaatst in uw winkelwagen. De laatste stap is het invullen van uw gegevens en de betaling. Kies een tijdstip om het eten op te halen. Dan zien wij u rond die tijd verschijnen!

Mocht u het fijn vinden om telefonisch een bestelling te plaatsen, dan vragen wij u te bellen naar het volgende telefoonnummer: +31787400015

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15