TERRASJES AAN HET WATER ZUID HOLLAND

Met dit heerlijke weer opzoek naar terrasjes aan het water zuid Holland? Kom langs bij Le Barrage! Le Barrage is gelegen aan het water in Alblasserdam en beschikt over een restaurant en een terras. Ons restaurant is gevestigd in een prachtig historisch pand aan de kleine rivier de Alblas. Ook tijdens minder weer kunt u het gevoel ervaren dat u buiten zit in onze prachtige serre.

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

TERRASJES AAN HET WATER ZUID HOLLAND | SFEERVOL

Le Barrage is een sfeervol restaurant met een menukaart gebaseerd op de Franse keuken met een persoonlijke twist. U kunt kiezen uit verschillende lunch en/of diner gerechten, ook bent u van harte welkom voor een borrel. Naast het 2- of -3 gangen menu waar u uit kunt kiezen via ons menukaart kunt u zich ook laten verrassen door een 3 gangen menu van onze chef. Ook heeft u bij Le Barrage de mogelijkheid om te kiezen voor diverse kleine smaakmakers. Het team van Le Barrage beschikt over voldoende kennis om u te kunnen adviseren over een bijpassende wijn bij u gerecht, helpt u graag bij de keuze maken over een wijn.

Naast het restaurant beschikt Le Barrage ook over een prachtige vlier in het pand. Deze vlier beschikt over een lift en is hierdoor bereikbaar voor iedereen. U kunt deze ruimte reserveren voor private dining. De ruimte beschikt over apparatuur en is hierdoor geschikt voor vergaderingen, besloten borrels of diner voor grote gezelschappen. Doordat Le Barrage gelegen ligt aan het water kunt u er ook voor kiezen om een culinaire boottocht te maken met een sloep. U kunt zelf de tocht uitkiezen door Bleskensgraaf, Oud-Alblas en de molens van de Kinderdijk. Tijdens deze tocht kunt u genieten van een heerlijk wijn en/of spijsarrangement.

FAQ items aan het laden...

RESERVEREN RESTAURANT

U bent ten alle tijden van harte welkom in ons restaurant. Ondanks dat u altijd bij ons binnen kunt komen lopen adviseren wij om via ons reserveringssysteem een reservering te maken. Als u liever een telefonische reservering maakt is dit ook mogelijk. Wij zijn te bereiken via 078 – 740 00 15. Voor verdere informatie kunt u kijken op onze contactpagina.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15