TERRAS AAN HET WATER

Bent u met dit heerlijke weer op zoek naar een terras aan het water? Kom dan eens langs bij Le Barrage! Le Barrage is gelegen aan het water in Alblasserdam en beschikt over een restaurant en een terras. Ons restaurant is gevestigd in een prachtig historisch pand aan de kleine rivier de Alblas. Ook tijdens minder weer kunt u het gevoel ervaren dat u buiten zit in onze prachtige serre.

U bent ten alle tijden van harte welkom in ons restaurant. Ondanks dat u altijd bij ons binnen kunt komen lopen adviseren wij om via ons reserveringssysteem een reservering te maken. Tot snel!

Terras aan het water

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

CULINAIRE VAARTOCHTEN INCLUSIEF EEN HEERLIJKE LUNCH

Naast dat Le Barrage een groot terras heeft, beschikken we ook over meerdere sloepen voor verschillende culinaire vaartochten. Zo kunt u met uw gewenste gezelschap de pittoreske dorpjes van Oud-Alblas, Bleskensgraaf en de molens van Kinderdijk ontdekken. U bent de kapitein van de sloep, waardoor u zelf kan bepalen welke route u aflegt.

Op de sloep is het niet toegestaan om eigen drinken of eten mee te nemen. Wel kunt u een aantal gerechten en drankjes van de kaart bestellen voor aan boord. De kosten voor een sloep zijn voor het eerste uur 55 euro, voor elk bijkomend uur kost het 45 euro.

FAQ items aan het laden...

RESERVEREN - TERRAS AAN HET WATER

Wilt u bij Le Barrage komen lunchen of dineren? Dan heten wij u van harte welkom! Het is mogelijk om bij ons binnen te stappen maar wij raden aan om van te voren een reservering te maken. U kunt dit doen via ons reserveringssysteem op de website. Ook is het mogelijk om telefonisch een reserveren door te geven. Blijf op de hoogte en volg ons op Instagram.

Wij ontvangen u graag in het sfeervolle restaurant!

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15