TAKE AWAY ROTTERDAM

Wilt u graag take away Rotterdam bestellen? Dan raden wij u aan om een bestelling te plaatsen bij Le Barrage. Ons restaurant bevindt zich op een prachtige locatie aan de Dam in Alblasserdam. Vanaf ons terras kijkt u zo uit op de rivier de Alblas. Ons team staat voor puur vakmanschap met een passie voor de Franse keuken. Ons restaurant bevindt zich niet in Rotterdam, maar is het zeker wel waard om een bestelling te plaatsen. Wij koken graag met veel liefde voor u. Het maakt ons niet uit waar u eet. Zo lang u er van geniet, zijn wij tevreden. U kunt vanaf 12:00 uur tot 20:00 uur uw bestelling plaatsen. Dit kunt u doen via onze bestelpagina. Geniet thuis van onze culinaire keuken, gewoon van af uw bank met een filmpje aan! Klinkt zalig toch?

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

DINER

Thuis kunt u ook kiezen uit de verschillende specialiteiten van Le Barrage. Zo kunt u gaan voor een heerlijke stukje vis of vlees. Eet u geen vlees? Geen probleem! Dan kunt u ook voor een vegetarisch gerecht gaan. Het kan zo zijn dat u geen idee heeft wat u kan bestellen. Bel ons dan om de mogelijkheden te bespreken. Onze medewerkers geven u graag advies over onze specialiteiten. Daarbij kunnen zij een passend wijntje adviseren dat uw gerecht complimenteert. Door wijn en gerechten samen te voegen, ontstaan er nieuwe smaken die u heerlijk zal vinden. Neem alvast een kijkje op onze wijnkaart.

Een tip van ons: Le Barrage sushi!

FAQ items aan het laden...

TAKE AWAY ROTTERDAM BESTELLEN

Via onze bestelpagina kunt u eenvoudig online een bestelling plaatsen. Op de bestelpagina kunt u op uw gemak ons aanbod bekijken. Ziet u iets waar u trek in heeft? Dan vinkt u dat aan. Zo wordt het gerecht in uw winkelwagentje geplaatst. Wanneer u alles heeft aangevinkt, gaat u naar de laatste stap. Hier vult u uw gegevens in en betaald u de bestelling. Vervolgens kiest u een tijdstip om het eten op te halen. Dan zien wij u rond die tijd verschijnen!

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15