SUSHI RESTAURANT ALBLASSERDAM

Sushi restaurant Alblasserdam? Bij Le Barrage bent u zeker aan het juiste adres.
U kunt onze verse sushi en sashimi afhalen om hier vervolgens thuis van te genieten. U kunt elke doordeweekse dag vanaf 18:00 uur bij ons terecht. Op zaterdag en zondag zelfs vanaf 12:00 uur. Wij maken uw bestelling a la minute voor u klaar met de kwaliteit die u van ons gewend bent. Neem contact op voor meer informatie.

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

GROTE GEZELSCHAPPEN

Le Barrage biedt naast verschillende arrangementen ook verscheidene menukeuzes aan voor gezelschappen vanaf 10 personen. Aanpassingen hierin zijn uiteraard altijd bespreekbaar, zodat we zo goed mogelijk kunnen voldoen aan uw wensen. Voor gasten met allergie voor producten of dieetwensen kan de chef aanpassingen doen in de gerechten. Wij hopen op deze manier voor ieder gezelschap een passend menu aan te kunnen bieden en denken daarin graag met u mee! Heeft u nog aanvullende vragen dan horen wij dat graag.

PRIVATE DINING

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een besloten borrel, een diner met een groter gezelschap of een locatie voor een effectief werkoverleg? Stop dan met zoeken! Le Barrage biedt met een historisch veelzijdig pand en haar ligging aan het water verschillende mogelijkheden om memorabele momenten te creëren. Een van de meest perfecte ruimtes voor het ontvangen van een gezelschap is onze Private Dining. Deze ruimte is gelegen op de authentieke vliering en beschikt over een beamer, scherm en toegang tot eigen toiletten. De Cigar Lounge is ook direct bereikbaar. Daarnaast biedt onze lift toegankelijkheid voor iedereen.

FAQ items aan het laden...

RESERVEREN BIJ LE BARRAGE | SUSHI RESTAURANT ALBLASSERDAM

Op zoek naar een Sushi Restaurant Alblasserdam? Kom langs en ervaar onze kwaliteit. Via ons online reserveringssysteem kunt u gemakkelijk en snel een reservering maken. Bij vragen kunt ons bereiken via telefoonnummer  078 – 740 00 15 of via een mail naar  info@lebarrage.nl.  Hopelijk tot snel! Bekijk onze Facebook pagina en blijf op de hoogte.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15