SUSHI BESTELLEN ALBLASSERDAM

Sushi bestellen Alblasserdam? Dat kan bij culinair restaurant Le Barrage! Laat ons voor u koken. Het enige wat u nog moet doen is de bestelling plaatsen en ophalen. U kunt de gehele week bestellen tussen 12:00 uur en 20:00 uur. Wij bereiden de bestelling a la minute met producten van hoogwaardige kwaliteit. Zo kunt ook thuis genieten van onze sushi zoals u die gewend bent.

Benieuwd waar wat u kunt bestellen? Bekijk dan op onze afhaalpagina.

Direct Reserveren
Sushi bestellen Alblasserdam
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Sushi bestellen Alblasserdam
Culinair varen

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Sushi bestellen Alblasserdam
Private Dining

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Sushi bestellen Alblasserdam
Grote gezelschappen

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Sushi bestellen Alblasserdam
OFYR & BIG GREEN EGG

KAARTEN

Sushi bestellen Alblasserdam
Bekijk extra lunch gerechten
Sushi bestellen Alblasserdam
Bekijk de menukaart
English menu
Sushi bestellen Alblasserdam
Bekijk de sushikaart
Bekijk de dessertkaart
Beste wijnkaart
Bekijk de wijnkaart
bartender le barrage cocktails
Bekijk de drankenkaart

SUSHI BESTELLEN ALBLASSERDAM: MENU

Ons bestel menu bevat een breed scala aan sushigerechten. Zo heeft u de mogelijkheid om een sushi mix te bestellen. Wanneer u deze kiest bereiden wij een menu met verschillende soorten sushi. U heeft keuze uit 3 verschillende sushi mixen. De eerste sushi mix bevat 63 stuks, de tweede sushi mix bevat 37 stuks en de derde sushi mix bevat 16 stuks. Naast de sushi mixen heeft u ook keuze uit losse sushi. Denk hierbij aan een California Special roll, Sashimi van zalm en Tuna crush roll.

MEER DAN SUSHI

Naast sushi kunt u ook andere gerechten bij ons bestellen. U heeft keuze uit:

  • Drank
  • Smaak makers
  • Le Barrage sushi
  • Koude voorgerechten
  • Warme voorgerechten
  • Hoofdgerechten
  • Desserts
  • Specials
FAQ items aan het laden...

SUSHI ONLINE BESTELLEN ALBLASSERDAM

Restaurant Le Barrage is gevestigd in het nabij gelegen Alblasserdam. Vanuit Ridderkerk kunt u ons restaurant gemakkelijk bereiken. Meer informatie over de locatie van ons restaurant en parkeergelegenheden kunt u vinden op onze contactpagina.

Wanneer u bij La Barrage wilt komen dineren heten wij u van harte welkom! Wij raden u altijd aan om van te voren een reservering te maken. Dit kunt u telefonisch doen maar ook direct via de website. Wij ontvangen u graag in het sfeervolle restaurant.

Direct Reserveren

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15

Contact opnemen