SUSHI ALBLASSERDAM

Op zoek naar sushi in Alblasserdam? Neem dan eens een kijkje op de sushikaart vaan Le Barrage. Wij hebben bijzondere en overheerlijke sushi op het menu staan. Je kunt de sushi in het restaurant proeven of bestellen en er thuis van genieten. Wij koken maar al te graag voor u. Het enige wat u moet doen is de bestelling plaatsen en ophalen. U heeft de gehele week tussen 12:00 uur en 20:00 uur de tijd om een bestelling te plaatsen. Zodra wij de bestelling binnen hebben, gaan wij aan de slag met uw gerecht(en). Ook thuis geniet u van onze hoogwaardige kwaliteit.

Bekijk en bestel alle sushi op onze bestelpagina.

Direct Reserveren
Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant
Culinair varen

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant
Private Dining

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant
Grote gezelschappen

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant
OFYR & BIG GREEN EGG

KAARTEN

Beste restaurant
Bekijk extra lunch gerechten
Mooiste fruit de mer
Bekijk de menukaart
English menu
Le Barrage sushi
Bekijk de sushikaart
Bekijk de dessertkaart
Beste wijnkaart
Bekijk de wijnkaart
bartender le barrage cocktails
Bekijk de drankenkaart

SUSHI ALBLASSERDAM | MENU

Online vindt u verschillende soorten sushi in de Le Barrage stijl. Ga bijvoorbeeld eens voor de sushi mix. Bij deze bestelling ontvangt u verschillende soorten sushi. Zo kunt u van alles proeven en zit er voor iedereen wat lekker tussen. Wij hebben op dit moment 3 verschillende sushi mixen. De eerste sushi mix bestaat uit 63 stuks, de tweede sushi mix bestaat uit 37 stuks en de derde sushi mix bestaat uit 16 stuks. De mix die u besteld is afhankelijk van de grote van de groep of hoeveel honger u heeft. Maar u heeft naast de mixen ook de mogelijkheid om losse sushi te bestellen. Denk hier bij aan een California Special roll, Sashimi van zalm en Tuna crush roll.

ER IS MEER DAN SUSHI

Heeft bezoek dat niet zo dol is op sushi als u? Geen probleem. Bij Le Barrage kunt u van alles bestellen. Vis, vlees, vega, wijn en noem het maar op. Hieronder sommen wij kort de mogelijkheden op.

  • Drank
  • Smaak makers
  • Le Barrage sushi
  • Koude voorgerechten
  • Warme voorgerechten
  • Hoofdgerechten
  • Desserts
  • Specials
FAQ items aan het laden...

ONLINE BESTELLEN

Via de website van Le Barrage kunt u eenvoudig een bestelling plaatsen. Vervolgens krijgt een bericht als u de bestelling kunt ophalen. U kunt natuurlijk ook telefonisch uw bestelling doorgeven. Dat kan via +31787400015

Direct Reserveren

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15

Contact opnemen