SLOEPVERHUUR ZUID HOLLAND

Bent u op zoek naar een sloepverhuur Zuid Holland? Dan kan restaurant Le Barrage u zeker weten verder helpen. Naast dat wij een restaurant zijn, verhuren wij ook slopen voor verschillende culinaire vaartochten.

Nieuwsgierig naar onze sloepen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

CULINAIR VAREN AAN DE ALBLAS

Uw culinaire vaarttocht begint bij ons restaurant Le Barrage. U kunt samen met uw gezelschap genieten van de mooie uitzichten vanaf het water. U kunt langs de molens van Kinderdijk, de oude dorpjes van Alblasserdam en de dorpjes van Bleskensgraaf.

U bent zelf de bestuurder van de sloep. Hierdoor kan u zelf bepalen langs welke route u wilt varen.

De benzine kosten zijn volledig voor rekening van Le Barrage. De kosten voor het varen bedragen 55 euro voor het eerste uur en 45 euro voor ieder daaropvolgend uur. Wij hopen u graag een keertje te ontvangen.

SLOEP HUREN IN COMBINATIE MET EEN LUNCH OF DINER

Wilt u na het huren van de sloep, genieten van een heerlijke lunch of diner? Dat is bij Le Barrage allemaal mogelijk. Op onze menukaart staan gerechten uit de Franse keuken met onze eigen Le Barrage twist. Deze kaart wordt aangevuld met culinaire hoogstandjes uit andere wereldkeukens.

Naast een uitgebreide menukaart hebben wij een brede selectie aan wijnen op de wijnkaart staan.

FAQ items aan het laden...

OVER ONS - SLOEPVERHUUR ZUID HOLLAND

Ons restaurant Le Barrage, wat in de Franse taal ‘de Dam’ betekent, ligt aan de gelijk genaamde bekendste straat van Alblasserdam. Le Barrage ligt op een prachtige locatie waar de straatnaam ook zijn echte functie bekleedt, namelijk het scheiden van getijrivier de Noord en de kleine rivier de Alblas.

Met de komst van restaurant Le Barrage willen we de idyllische locatie met historie combineren met de pure vakmanschap van nu op het gebied van horeca.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15