SLOEP HUREN ZUID HOLLAND

Wilt u graag met een gezelschap een sloep huren Zuid Holland? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Le Barrage! Bij ons kunt u namelijk verschillende sloepen huren, waarbij u kunt genieten van onze heerlijke gerechten! Ons restaurant is te vinden in Alblasserdam. Dit betekend dat u tijdens het varen kunt genieten van het mooie uitzicht van de Kinderdijk, dorpjes van de Alblas en de Bleskensgraaf.

Als u de mogelijkheden wilt weten voor het huren van een sloep, dan kunt u het beste even contact opnemen.

Romantische restaurants
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

SLOEP HUREN ZUID HOLLAND | LE BARRAGE

Naast dat u bij ons kunt genieten van een culinaire vaart, bieden wij ook nog andere arrangementen aan. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van ons private diner. Tijdens een private diner krijgt u de mogelijkheid om bijvoorbeeld voor een besloten borrel, werkoverleg of diner met een groter gezelschap gebruik te maken van een aparte ruimte. Hierbij kunt u er zelf voor kiezen of u er eten bij wilt of dat u echt alleen de ruimte wilt afhuren. Bij het afhuren van deze ruimte krijgt u een beamer en scherm tot uw beschikking. U kunt tijdens het vergaderen dus beelden afspelen op het scherm.

GROOT GEZELSCHAP

Als u met een gezelschap van 10 personen of meer komt, bieden wij u ook nog verschillende keuzes aan. Zo kunt u kiezen uit een aangepaste menukaart of een proeverij. Door onze vele verschillende zalen, bieden wij verschillende mogelijkheden voor iedere gelegenheid. Op onze website vindt u een overzicht van wat er allemaal mogelijk is.

FAQ items aan het laden...

MAAK EEN RESERVERING

Mochten er nog vragen bij u binnenkomen over een sloep huren Zuid Holland, neem dan gerust contact met ons op! Samen kijken we naar de mogelijkheden die er zijn. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij Le Barrage!

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15