SLOEP HUREN ALBLASSERDAM

Wilt een sloep huren Alblasserdam? Dan bent u bij restaurant Le Barrage aan het juiste adres. Naast dat u bij ons terecht kunt voor een heerlijke lunch of diner, verhuren wij ook meerderen sloepen voor diverse culinaire vaartochten.

Wilt u direct een sloep huren? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant
Culinair varen

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant
Private Dining

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant
Grote gezelschappen

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant
OFYR & BIG GREEN EGG

KAARTEN

Beste restaurant
Bekijk extra lunch gerechten
Mooiste fruit de mer
Bekijk de menukaart
English menu
Le Barrage sushi
Bekijk de sushikaart
Bekijk de dessertkaart
Beste wijnkaart
Bekijk de wijnkaart
bartender le barrage cocktails
Bekijk de drankenkaart

RECREATIERIVIER DE ALBLAS

Ons restaurant is gelegen aan de Alblas. Op deze locatie stapt u dan ook op de sloep. Zo kunt u met uw gezelschap de dorpjes in Oud-Alblas, Bleskensgraaf en de molens van Kinderdijk vanaf het water ontdekken. U bent de eigenaar van de gehuurde sloep, dus u kunt zelf de volledige route bepalen die u vaart.

De kosten voor het varen bedragen 55 euro voor het eerste uur en 45 euro voor ieder daaropvolgend uur. Le Barrage zorgt voor de benzine van de sloep.

SLOEP HUREN ALBLASSERDAM COMBINEREN MET EEN LUNCH OF DINER

U heeft zelf de keuze of u de sloep huurt in combinatie met een lunch of diner. Ook geeft Le Barrage u de keuze om diverse smaakmakers van onze kaart mee te nemen aan boord. U kunt hier alvast onze menukaart bekijken.

Het culinair varen arrangement is alleen te reserveren in combinatie met een lunch, diner of hapjes en drankjes aan boord. Het is daarom ook niet toegestaan om eigen drinken en eten mee te nemen.

MEER OVER LE BARRAGE

Le Barrage staat voor puur vakmanschap en oprecht vriendelijke service waardoor elk bezoek een unieke belevenis wordt. Met de komst van restaurant Le Barrage willen we de idyllische locatie met historie combineren met het de pure vakmanschap van nu op het gebied van horeca.

FAQ items aan het laden...

CONTACT OPNEMEN?

Heeft u vragen over het huren van de sloep? Of wilt u de sloep huren in combinatie met een lunch of diner? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Direct Reserveren

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15

Contact opnemen