ROTTERDAM TERRAS AAN HET WATER

Bent u op zoek naar Rotterdam terras aan het water? Kom langs bij Le Barrage! Le Barrage is gelegen aan het water in Alblasserdam en beschikt over een restaurant en een terras. Ons restaurant is gevestigd in een prachtig historisch pand aan de kleine rivier de Alblas. Ook tijdens minder weer kunt u het gevoel ervaren dat u buiten zit in onze prachtige serre.

Bent u nieuwsgierig wat er op dit moment op de menukaart staat van Le Barrage? Neem dan alvast een kijkje op de menukaart!

Direct Reserveren
Rotterdam terras aan het water
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Rotterdam terras aan het water
Culinair varen

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Rotterdam terras aan het water
Private Dining

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Rotterdam terras aan het water
Grote gezelschappen

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Rotterdam terras aan het water
OFYR & BIG GREEN EGG

KAARTEN

Rotterdam terras aan het water
Bekijk extra lunch gerechten
Mooiste fruit de mer
Bekijk de menukaart
English menu
Rotterdam terras aan het water
Bekijk de sushikaart
Bekijk de dessertkaart
Beste wijnkaart
Bekijk de wijnkaart
bartender le barrage cocktails
Bekijk de drankenkaart

MENUKAART MET BIJPASSENDE WIJNEN

Onze menukaart is gebaseerd op de klassieke Franse keuken met culinaire hoogstandjes uit andere wereldkeukens. Zo proberen wij aan elk gerecht een Le Barrage twist te geven. Bij ons kunt u terecht voor een 2- of 3 gangen maaltijd, maar u kunt ook genieten van meerdere kleine smaakmakers.

Bent u benieuwd welke wijn het beste bij uw gerecht past? Onze medewerkers adviseren u hier graag over. Ook kunt u natuurlijk zelf een keuze maken tussen alle wijnen van onze wijnkaart.

FAQ items aan het laden...

MEER INFORMATIE ROTTERDAM TERRAS AAN HET WATER

Voor de geschikte parkeergelegenheid in de omgeving kunt u kijken op onze contactpagina. Wilt u langs komen voor de lunch of diner? U bent van harte welkom! Wij adviseren u wel om van tevoren te reserveren via ons online reserveringssysteem op de website. Le Barrage is ook telefonisch bereikbaar via 078 – 740 00 15.

Het team van Le Barrage hoopt u snel te mogen ontvangen op deze bijzondere locatie.

Direct Reserveren

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15

Contact opnemen