ROTTERDAM LUNCHEN AAN HET WATER

Zoekt u naar Rotterdam lunchen aan het water? Dan bent u bij Le Barrage aan het juiste adres om te lunchen! Restaurant Le Barrage ligt gelegen in een historisch pand in Alblasserdam aan het water. . Op het terras kunt u genieten van de zon en het water. Ook als het een keer niet zo mooi weer is kunt u de sfeer van buiten bij ons nog steeds ervaren terwijl u binnen zit door onze serre.

Bent u nieuwsgierig hoe ons terras en restaurant er uit ziet? Neem dan alvast een kijkje op onze impressie pagina en raak geïnspireerd!

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

CULINAIRE VAARTOCHTEN GECOMBINEERD MET EEN HEERLIJKE LUNCH

Naast dat Le Barrage een groot terras heeft, beschikken we ook over meerdere sloepen voor verschillende culinaire vaartochten. Zo kunt u met uw gewenste gezelschap de pittoreske dorpjes van Oud-Alblas, Bleskensgraaf en de molens van Kinderdijk ontdekken. U bent de kapitein van de sloep, waardoor u zelf kan bepalen welke route u aflegt.

Op de sloep is het niet toegestaan om eigen drinken of eten mee te nemen. Wel kunt u een aantal gerechten en drankjes van de kaart bestellen voor aan boord. De kosten voor een sloep zijn voor het eerste uur 55 euro, voor elk bijkomend uur kost het 45 euro.

FAQ items aan het laden...

ONLINE OF TELEFONISCH RESERVEREN

U bent altijd van harte welkom om spontaan langs te komen maar wij raden u aan om toch te reserveren of bellen voor een tafel. U kunt reserveren via ons online reserveringssysteem op de website. Belt u liever? Geen probleem, u kunt ons bereiken via 078 – 740 0015.

Wij hopen u snel te mogen ontvangen in Le Barrage.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15