ROTTERDAM BORRELEN

Op zoek naar een locatie voor Rotterdam Borrelen? Kies dan voor Le Barrage.
Le Barrage te Alblasserdam is een unieke locatie om op een memorabele manier uw borrel te organiseren. De borrel wordt georganiseerd in ons restaurant of de prachtige serre. De afgenomen consumpties zullen op basis van nacalculatie worden afgerekend.

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

ROTTERDAM BORRELEN | GROTE GEZELSCHAPPEN

Le Barrage biedt naast de verschillende arrangementen ook verschillende menukeuzes aan voor gezelschappen vanaf een minimum aantal van 10 personen. Aanpassingen binnen menukeuzes zijn natuurlijk altijd bespreekbaar. Voor gasten met allergie voor producten of dieetwensen kan onze chef aanpassingen doen in de gerechten. Wij hopen dat wij op deze manier voor ieder gezelschap een passend menu aan kunnen bieden en willen daarin graag met u meedenken. Aanvullende vragen beantwoorden wij graag.

LUNCH EN DINER

Na een bezoek aan de molens van Kinderdijk kunt u bij ons heerlijk ontspannen. U bent iedere dag welkom vanaf 11:00 uur. Kies voor kroketten op brood, Tonijnsalade of zalm. Daarnaast bieden wij ook verschillende salades. Wilt u uitgebreider lunchen? De 3-gangen lunch van onze chef is dan een perfecte keuze.

Wij serveren het diner s’avonds. In onze dinerkaart zijn zowel vlees, vis als andere vegetarische opties te vinden. Aarzel niet om ons te vragen naar de overige opties. Bij het diner hoort vaak een goede wijn. Koop de wijn bij Le Barrage per glas of fles. De sommelier zal u meer vertellen en adviseren over een passende wijn bij het gerecht dat u gekozen heeft.

FAQ items aan het laden...

TAFEL RESERVEREN BIJ LE BARRAGE

Doordat wij beschikken over een online reserveringssysteem kunt u direct een tafel reserveren voor diner of lunch. Bij aanvullende vragen over overige arrangementen raden wij u aan om ons telefonisch te bereiken via het volgende nummer: 078 – 740 00 15.

Wilt u ons liever mailen met een vraag? Stuur dit dan naar info@lebarrage.nl. Wij ontvangen u graag! Volgt u ons al op Facebook?

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15