RONDVAART ROTTERDAM KINDERDIJK

Zoekt u een Rondvaart Rotterdam Kinderdijk? Dan is Le Barrage de aangewezen partij voor u! Naast dat u bij ons terecht kan voor een heerlijke lunch of diner, verhuren wij ook meerderen sloepen voor diverse culinaire vaartochten.

Wilt u direct een sloep huren? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder met het huren van een sloep.

Rondvaart Rotterdam Kinderdijk
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Rondvaart Rotterdam Kinderdijk

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Rondvaart Rotterdam Kinderdijk

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Rondvaart Rotterdam Kinderdijk

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Rondvaart Rotterdam Kinderdijk

BEZOEK DE LEUKSTE PLAATSJES VAN KINDERDIJK!

Ons restaurant is gelegen aan de Alblas. Op deze locatie stapt u dan ook op de sloep. Zo kunt u met uw gezelschap de dorpjes in Oud-Alblas, Bleskensgraaf en de molens van Kinderdijk vanaf het water ontdekken. U bent de eigenaar van de gehuurde sloep, dus u kunt zelf de volledige route bepalen die u vaart.

De kosten voor het varen bedragen 55 euro voor het eerste uur en 45 euro voor ieder daaropvolgend uur. Le Barrage zorgt voor de benzine van de sloep.

U heeft zelf de keuze of u de sloep huurt in combinatie met een lunch of diner. Ook kunt u ervoor kiezen om diverse smaakmakers van onze kaart mee te nemen aan boord. U kunt hier alvast onze menukaart bekijken. Laat het water u maar alvast in de mond lopen…

FAQ items aan het laden...

RONDVAART ROTTERDAM KINDERDIJK | KOM SNEL EENS LANGS BIJ LE BARRAGE

We heten u graag van harte welkom in Le Barrage in Alblasserdam. Elk bezoek begint met het vinden van een geschikte locatie om te parkeren. Daar helpen we u graag bij. Parkeren direct voor de deur is beperkt. Meer informatie over de parkeergelegenheden kunt u op onze website vinden.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15