RONDVAART KINDERDIJK

Wilt u een rondvaart Kinderdijk maken? Dan bent u bij Le Barrage aan het juiste adres. Bij ons kunt u naast een hapje en een drankje, ook bestuurder zijn van onze sloepen voor diverse culinaire vaartochten.

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR EEN RONDVAART?

Uw culinaire vaarttocht begint bij ons restaurant Le Barrage. Samen met uw gezelschap geniet u van de mooie uitzichten vanaf het water. U kunt langs de molens van Kinderdijk, de oude dorpjes van Alblasserdam en de dorpjes van Bleskensgraaf.

U bent zelf de bestuurder van de sloep. Hierdoor kan u zelf bepalen langs welke route u wilt varen.

De benzine kosten zijn volledig voor rekening van Le Barrage. De kosten voor het varen bedragen 55 euro voor het eerste uur en 45 euro voor ieder daaropvolgend uur. Wij hopen u graag een keertje te ontvangen.

FAQ items aan het laden...

MEER INFORMATIE RONDVAART KINDERDIJK

We heten u graag van harte welkom in Le Barrage in Alblasserdam. Elk bezoek begint met het vinden van een geschikte locatie om te parkeren. Daar helpen we u graag bij. Parkeren direct voor de deur is beperkt.

Heeft u vragen en/of opmerkingen voor ons? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15