Romantische restaurants

Bent u op zoek naar romantische restaurants voor een avondje weg? Kom dan naar Le Barrage! Ons pand is te vinden op een prachtige locatie. Namelijk aan het water in Alblasserdam. Geniet tijdens het eten van het uitzicht over de rivier de Alblas. Wij ontvangen u graag in ons sfeervolle restaurant voor een diner, borrel of private diner experience. Bekijk de mogelijkheden op de website!

Romantische restaurants
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Romantische restaurants

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Romantische restaurants

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Romantische restaurants

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Romantische restaurants

ROMANTISCHE RESTAURANTS | KOM LANGS BIJ LE BARRAGE

Om te voldoen aan de verwachtingen van onze gasten, werken wij dagelijks met plezier aan onze gastvrijheid, kwaliteit en continuïteit. Onze chefkok Maikel Terlouw heeft zijn ervaring opgedaan in verschillende sterren restaurants. Hij heeft een passie voor koken en is daarom ook al vroeg begonnen. Het pand waar het restaurant zich in bevind, heeft ook een rijke geschiedenis. Zo is het gebouw gebouwd in 1612. Hier vond vaak vergaderingen plaats van het toen des tijdse bestuur.

BEKIJK ONZE ARRANGEMENTEN

Naast dat u bij ons romantisch kunt dineren met uw geliefde, bieden wij ook verschillende arrangementen aan. Zo kunt u bij ons een sloep huren en heerlijk culinair varen. Tijdens deze vaartocht kunt u een keuze maken vanuit onze menukaart en deze gerechten meenemen op de boot. Geniet van het heerlijke eten en uiteraard van het uitzicht! Vaar langs de dorpjes van Oud-Alblas, Bleskengraaf en de molens van de Kinderdijk! Helaas is het bij ons niet toegestaan om op de boot uw eigen consumptie mee te nemen.

FAQ items aan het laden...

MAAK EEN RESERVERING

Mocht u nog vragen hebben over onze romantische restaurants, dan kunt u altijd contact opnemen. Als u speciale verzoeken heeft kunnen wij kijken wat de mogelijkheden zijn die wij kunnen bieden. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij Le Barrage!

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15