ROMANTISCH UIT ETEN ROTTERDAM

Wilt u romantisch uit eten Rotterdam? Dan bent u bij Le Barrage aan het juiste adres voor een romantisch avondje uit! Restaurant Le Barrage te Alblasserdam ligt op de prachtige locatie aan de dam met uitzicht over rivier d Alblas. Wij staan voor puur vakmanschap en oprecht vriendelijke service waardoor elk bezoek een unieke belevenis wordt.

Wij ontvangen u graag in het sfeervolle restaurant. Bent u al direct enthousiast en wilt u reserveren? Reserveren kan via ons online reserveringsysteem op de website. Natuurlijk kunt u ook altijd telefonisch reserveren door te bellen naar: 078 – 740 0015.

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

HEERLIJKE FRANSE GERECHTEN MET EEN PERSOONLIJKE TWIST

Op de menukaart van Le Barrage vindt u vele culinaire hoogstandjes uit de Franse keuken met een eigen persoonlijke twist. Ook gerechten uit andere wereldkeukens zijn op onze menukaart te vinden. U kunt samen met u romantische gezelschap genieten van een 2-3 gangenmenu of van meerdere kleine gerechten. Le Barrage heeft een wijnkluis op de juiste temperatuur en adviseert u graag over een bijpassende wijn bij u gerecht.

Nieuwsgierig wat er op dit moment allemaal op de menukaart staat? Twijfel dan niet om deze alvast te bekijken!

FAQ items aan het laden...

INTERESSE GEWEKT? - ROMANTISCH UIT ETEN ROTTERDAM

Als u interesse heeft om bij ons te komen eten kunt u reserveren via ons online reserveringssysteem. Natuurlijk kunt u ook een telefonische reservering maken als u dat liever doet. Le Barrage raadt aan om voor de zekerheid altijd een reservering te maken.

U bent van harte welkom om spontaan langs te komen maar Le Barrage kan dan geen zekerheid bieden voor een plaats. Wij hopen u snel te zien en mogen ontvangen in ons gezellige restaurant.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15