ROMANTISCH RESTAURANT AAN HET WATER

Zoekt u een romantisch restaurant aan het water? Dan bent u bij Le Barrage aan het juiste adres. Deze culinaire hotspot ligt gelegen aan het water en beschikt over een groot terras. Ook met slecht weer kunt u het gevoel ervaren dat u buiten zit. Le Barrage beschikt over een serre met de sfeer van buiten.

Bent u geïnteresseerd in een etentje in ons restaurant? Dan heten wij u van harte welkom! Het is mogelijk om bij ons binnen te stappen maar wij raden aan om van te voren een reservering te maken. U kunt dit doen via ons reserveringssysteem op de website. Ook is het mogelijk om telefonisch een reserveren door te geven. Wij ontvangen u graag in het sfeervolle restaurant!

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

SLOEP HUREN IN COMBINATIE MET EEN LUNCH OF DINER

Naast dat wij een restaurant zijn, verhuren wij ook sloepen voor verschillende culinaire vaartochten. Tijdens de boottocht kunt u heerlijk genieten van een wijn en/of spijs arrangement op het water. Ook kunt u er voor kiezen om na de boottocht te genieten van een heerlijke lunch/diner op het terras.

Op onze menukaart staan gerechten uit de Franse keuken met onze eigen Le Barrage twist. Deze kaart wordt aangevuld met culinaire hoogstandjes uit andere wereldkeukens. Naast onze uitgebreide menukaart beschikken wij ook over een brede selectie aan wijnen die te vinden zijn op onze wijnkaart.

FAQ items aan het laden...

MEER INFORMATIE | ROMANTISCH RESTAURANT AAN HET WATER

We heten u graag van harte welkom in Le Barrage in Alblasserdam. Elk bezoek begint met het vinden van een geschikte locatie om te parkeren. Daar helpen we u graag bij. Parkeren direct voor de deur is beperkt. Meer informatie over de parkeergelegenheden kunt u op onze website vinden.

Heeft u vragen en/of opmerkingen voor ons? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15