ROMANTISCH LUNCHEN ZUID HOLLAND

Wilt u romantisch lunchen Zuid Holland? Dan bent u bij Le Barrage aan het juiste adres! Deze culinaire hotspot ligt gelegen aan het water en beschikt over een groot terras. Daarnaast beschikt Le Barrage over een sfeervolle serre. Hierdoor kunt u zelfs met slechts weer het gevoel ervaren dat u buiten zit!

Wilt u meer informatie over Le Barrage? Of wilt u direct een tafel reserveren? U kunt reserveren via ons online reserveringssysteem op de website. Wanneer u liever telefonisch reserveert is dit uiteraard ook mogelijk.

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

FRANSE KEUKEN MET EEN PERSOONLIJKE TWIST

Onze menukaart is gebaseerd op de klassieke Franse keuken met een persoonlijke twist. Ook vind u op onze menukaart vele culinaire hoogstandjes uit andere wereldkeukens. U kunt genieten van een 2- 3- gangen menu of van kleinere gerechten.

Naast de gerechten op de menukaart kunt u zich ook laten verassen met een 3-gangen lunch of diner menu van de chef. Le Barrage heeft een wijnkluis op de juiste temperatuur en adviseert u graag over een bijpassende wijn bij u gerecht.

Bent u benieuwd wat er allemaal op de menukaart staat? Bekijk dan hier de menukaart.

BOOTTOCHT LE BARRAGE

Le Barrage ligt gelegen aan de recreatierivier de Alblas. Hierdoor is het mogelijk om culinaire boottocht te reserveren. Tijdens deze tocht in een sloep kunt u zelf de route bepalen door Oud-Alblas, Bleskensgraaf en de molens van de Kinderdijk.

U kunt hierdoor heerlijk genieten van een wijn en/of spijs arrangement op het water. Ook kunt u er voor kiezen om na de boottocht te genieten van een heerlijke lunch op het terras.

FAQ items aan het laden...

RESERVEREN - ROMANTISCH LUNCHEN ZUID HOLLAND

Restaurant Le Barrage is gevestigd in het nabij gelegen Alblasserdam. Vanuit Ridderkerk kunt u ons restaurant gemakkelijk bereiken. Meer informatie over de locatie van ons restaurant en parkeergelegenheden kunt u vinden op onze contactpagina.

Wanneer u bij La Barrage wilt komen dineren heten wij u van harte welkom! Wij raden u altijd aan om van te voren een reservering te maken. Dit kunt u telefonisch doen maar ook direct via de website. Wij ontvangen u graag in het sfeervolle restaurant.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15