RESTAURANTS ZUID HOLLAND AAN HET WATER

Bent u op zoek naar restaurants Zuid Holland aan het water? Dan moet u zeker eens langs komen bij Le Barrage! Restaurant Le Barrage te Alblasserdam ligt op de prachtige locatie aan de dam met uitzicht over rivier de Alblas.

Bij ons met u van harte welkom voor een diner, borrel of private dining experience. Wij staan voor puur vakmanschap en oprecht vriendelijke service waardoor elk bezoek een unieke belevenis wordt.

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

LE BARRAGE AAN HET WATER!

Le Barrage is een sfeervol restaurant die u de Franse keuken met liefde laat proeven. Ons menu bestaat uit de Franse keuken met onze eigen persoonlijke twist. Klassiek wordt de menukaart aangevuld met culinaire hoogstandjes uit andere wereldkeukens. Geniet van een 2- of 3- gangen maaltijd, of laat u verrassen door meerdere kleine smaakmakers.

Bent u benieuwd naar wat er op de menukaart staat? Laat het water u alvast in de mond lopen en bekijk hier onze menukaart.

GENIET VAN EEN BIJPASSEND GLAS WIJN

Naast onze heerlijke hapjes, adviseert ons personeel u graag over een bijpassend glas wijn. Onze passie en liefde voor wijn geven wij graag door aan u. Ook kunt u natuurlijk zelf een keuze maken tussen alle wijnen van onze wijnkaart. Nieuwsgierig naar alle wijnen die wij aanbieden? Bekijk dan hier onze wijnkaart.

FAQ items aan het laden...

CONTACT - RESTAURANTS ZUID HOLLAND AAN HET WATER

Wij heten u van harte welkom om langs te komen in ons restaurant! Komt u met een grotere groep? Dan raden wij u wel aan om een reservering te maken via ons online reserveringssysteem op de website. Wilt u liever telefonisch contact opnemen? Ook dat is mogelijk bij Le Barrage.

Heeft u eventuele andere vragen die u ons wilt stellen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15