RESTAURANT VOOR GROEPEN

Bent u op zoek naar een geschikt restaurant voor groepen? Dan is Le Barrage de aangewezen partij voor u. Restaurant Le Barrage te Alblasserdam ligt op de prachtige locatie aan de dam met uitzicht over rivier de Alblas. Voor een diner, borrel of private dining experience bent u van harte welkom. Wij staan voor puur vakmanschap en oprecht vriendelijke service waardoor elk bezoek een unieke belevenis wordt. Wij ontvangen u graag in het sfeervolle restaurant.

Wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd contact met ons op nemen. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder!

Direct Reserveren
Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant
Culinair varen

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant
Private Dining

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant
Grote gezelschappen

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant
OFYR & BIG GREEN EGG

KAARTEN

Beste restaurant
Bekijk extra lunch gerechten
Mooiste fruit de mer
Bekijk de menukaart
English menu
Le Barrage sushi
Bekijk de sushikaart
Bekijk de dessertkaart
Beste wijnkaart
Bekijk de wijnkaart
bartender le barrage cocktails
Bekijk de drankenkaart

KOM EENS LANGS EN LAAT U VERRASSEN!

Le Barrage ontvangt u graag in ons restaurant. U kunt bij ons terecht voor een 2- of 3-gangen diner, of laat u heerlijk verrassen door meerdere kleine smaakmakers of een verrassingsmenu á la chef diner. Le Barrage heeft een uitgebreide wijnkaart en het personeel adviseert u graag over bijpassende wijnen bij u gerecht.

Ook serveren wij  dagelijks koude, warme of een 3- gangen verrassing lunch vanaf 11.00 en kunt u in de avonduren terecht voor een gezellige borrel. In de zomer kunt u ook heerlijk plaatsnemen op ons terras.

FAQ items aan het laden...

VOORAF RESEREVEN | RESTAURANT VOOR GROEPEN

U bent altijd welkom om altijd spontaan langskomen in ons restaurant maar voor de zekerheid raden wij aan om een tafel te reserveren. Dit kan via onze reserveringssysteem maar dit is ook mogelijk om telefonisch te doen. Wij hopen u snel te mogen ontvangen in ons restaurant en u de aandacht en service te bieden die u verdient. Op de hoogte blijven? Volg ons op Instagram.

Direct Reserveren

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15

Contact opnemen