RESTAURANT SLIEDRECHT

Eten bij een restaurant Sliedrecht? Bezoek dan Le Barrage! Het restaurant bevind zich in Ablasserdam en dus vlakbij Sliedrecht. Onze culinaire Franse keuken is de gehele week geopend. Op zondag t/m donderdag van 11:00 tot 00:00. Op vrijdag en zaterdag verwelkomen wij u graag van 11:00-02:00.

Restaurant Sliedrecht
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

DE FRANSE KEUKEN | RESTAURANT SLIEDRECHT

De Franse keuken staat bekend om zijn culinaire hoogstandjes. Deze vind u bij ons restaurant vlakbij Sliedrecht. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een 2-gangen-diner of meerdere kleine gerechtjes. Onze dinerkaart bestaat uit verschillende vlees-, vis- en veganistische gerechten. Van gerookte shortrib tot zeetong, van ravioli tot  gebakken bavette. Er is een ruime keuze. Bent u benieuwd geworden? Neem een kijkje in onze dinerkaart

FAQ items aan het laden...

WIJNEN

Bij een gerecht hoort een goede passende wijn. Bij restaurant Le Barrage bieden wij een passende wijn bij ieder gerecht. Onze sommelier wijst u de weg in onze wijnkaart. Wist u dat wij een wijnkluis tot onze beschikking hebben? Hiermee behouden we de precieze kwaliteit van de wijn. Ze blijven op deze manier op de juiste temperatuur. Bij le barrage hebben wij meer dan 80 wijnen tot onze beschikking.  Bekijk de wijnkaart voor ons assortiment. Voor een echte wijnervaring bieden wij een wijn-arrangement aan. Neem contact met ons op voor meer informatie. Blijf op de hoogte en volg ons op Instagram.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15