RESTAURANT ROMANTISCH

Bent u op zoek naar restaurant romantisch? Le Barrage heeft alle ingrediënten in huis om een voor u een romantische lunch, borrel of diner te verzorgen. Ons restaurant heeft een luxe uitstraling en is de perfecte locatie voor uw romantische uitje. Onze gastheren en gastvrouwen weten u met onze service te overdonderen en verwelkomen u graag! Wilt u een tafeltje reserveren? Dat kan gemakkelijk!

Reserveren
Alblasserdam sushi bestellen
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant
Culinair varen

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant
Private Dining

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant
Grote gezelschappen

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant
OFYR & BIG GREEN EGG

KAARTEN

Beste restaurant
Bekijk extra lunch gerechten
Mooiste fruit de mer
Bekijk de menukaart
English menu
Le Barrage sushi
Bekijk de sushikaart
Bekijk de dessertkaart
Beste wijnkaart
Bekijk de wijnkaart
bartender le barrage cocktails
Bekijk de drankenkaart

DE LOCATIE

Le Barrage is gelegen in Alblasserdam. Dit is goed aan te rijden vanuit de gehele Drechtsteden en ook vanuit Rotterdam is het een klein halfuurtje rijden. Er zijn genoeg parkeergelegenheden rondom ons restaurant waardoor u uw auto gemakkelijk kwijt kunt. Het grootste voordeel aan onze locatie is de ligging aan het water. Dit maakt ons restaurant ook tijdens de warme dagen een uitstekende keuze.

RESTAURANT ROMANTISCH

Wanneer u een romantische avond wilt organiseren, bent u bij Le Barrage aan het juiste adres. Ons gastheren en gastvrouwen weten precies hoe ze u een onvergetelijke avond kunnen bezorgen. Ook onze chefs zullen bijdragen aan uw romantische avond met hun culinaire ervaring en hart voor hun vak. Ze weten u te verrassen met speciale smaakcombinaties. Wilt u volledig verrast worden tijdens uw bezoek aan Le Barrage? Dan kunt u ervoor kiezen om u te laten verrassen door onze chefs. Wilt u op de hoogte blijven en een goede impressie krijgen van ons restaurant? Volg ons dan op Instagram.

FAQ items aan het laden...

CONTACT MET LE BARRAGE

Bent u enthousiast geworden over restaurant romantisch en bent u ervan overtuigd dat Le Barrage de perfecte locatie is voor uw romantische uitje? Reserveer dan gemakkelijk een tafel. Heeft u vragen over bijvoorbeeld onze gerechten of speciale verzoeken? Deze kunt u vrijblijvend stellen via onze contactpagina. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Direct reserveren

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15

Contact opnemen