RESTAURANT RIDDERKERK

Bent u op zoek naar een restaurant in de buurt van Ridderkerk? Wat dacht u van Restaurant Le Barrage Alblasserdam! Le Barrage is namelijk gelegen op een prachtige locatie aan de dam met uitzicht over rivier de Alblas. U kunt bij ons terecht voor zowel een diner, borrel of een private dining experience. Meer informatie over ons restaurant Ridderkerk? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

RESTAURANT RIDDERKERK: LE BARRAGE ALBLASSERDAM

U kunt bij ons terecht voor zowel een lunch, diner, borrel of een private dining experience. Op onze menukaart vindt u Franse klassieke gerechten met een twist.  Hierbij kunt u denken aan combinaties met culinaire hoogstandjes uit andere wereldkeukens. Ook adviseren wij u bij uw gerecht ook altijd graag over bijpassende wijnen. U kunt onze selectie aan wijnen bekijken op de wijnkaart.

Restaurant Le Barrage is dé culinaire hotspot aan het water. Zomers kunt u naast een lunch of diner op het terras bij ons een sloep huren voor een culinaire vaartocht. Zo kunt u met een hecht gezelschap de pittoreske dorpjes Oud-Alblas, Bleskensgraaf en de molens van Kinderdijk vanaf het water ontdekken. U mag zelf bepalen welke route u aflegt en u kunt de sloep reserveren in combinatie met één van de wijn en/of spijs arrangementen.

FAQ items aan het laden...

RESERVEREN

Restaurant Le Barrage is gevestigd in het nabij gelegen Alblasserdam. Vanuit Ridderkerk kunt u ons restaurant gemakkelijk bereiken. Meer informatie over de locatie van ons restaurant en parkeergelegenheden kunt u vinden op onze contactpagina.

Wanneer u bij La Barrage wilt komen dineren heten wij u van harte welkom! Wij raden u altijd aan om van te voren een reservering te maken. Dit kunt u telefonisch doen maar ook direct via de website.

Wij ontvangen u graag in het sfeervolle restaurant.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15