RESTAURANT OUD ALBLAS

Heeft u plannen om buiten de deur te eten? En bent u op zoek naar een restaurant Oud Alblas? Wat dacht u dan van Restaurant Le Barrage. Restaurant Le Barrage is gevestigd in het nabij gelegen Ablasserdam. Vanuit Oud Alblas kunt u ons restaurant gemakkelijk bereiken. Meer informatie over de locatie van ons restaurant en parkeergelegenheden kunt u vinden op onze contactpagina.

Direct Reserveren
Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant
Culinair varen

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant
Private Dining

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant
Grote gezelschappen

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant
OFYR & BIG GREEN EGG

KAARTEN

Beste restaurant
Bekijk extra lunch gerechten
Mooiste fruit de mer
Bekijk de menukaart
English menu
Le Barrage sushi
Bekijk de sushikaart
Bekijk de dessertkaart
Beste wijnkaart
Bekijk de wijnkaart
bartender le barrage cocktails
Bekijk de drankenkaart

RESTAURANT OUD ALBLAS – LE BARRAGE ALBLASSERDAM

Wij verwelkomen u graag in ons restaurant. U kunt bij ons terecht voor zowel een lunch, diner, borrel of een private dining experience. Op onze menukaart vindt u Franse klassieke gerechten met een twist.  Hierbij kunt u denken aan combinaties met culinaire hoogstandjes uit andere wereldkeukens. Ook adviseren wij u bij uw gerecht ook altijd graag over bijpassende wijnen. U kunt onze selectie aan wijnen bekijken op de wijnkaart.

Heeft u interesse in een besloten diner? Dat kan bij Le Barrage. Wij hebben fijne ruimtes beschikbaar, die geschikt zijn voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering. Naast private dining kunt u ook met grote gezelschappen in ons restaurant terecht en kunt u culinair varen langs de molens van Kinderdijk.

FAQ items aan het laden...

RESERVEREN

Restaurant Le Barrage is gevestigd in het nabij gelegen Alblasserdam. Vanuit Ridderkerk kunt u ons restaurant gemakkelijk bereiken. Meer informatie over de locatie van ons restaurant en parkeergelegenheden kunt u vinden op onze contactpagina.

Wanneer u bij La Barrage wilt komen dineren heten wij u van harte welkom! Wij raden u altijd aan om van te voren een reservering te maken. Dit kunt u telefonisch doen maar ook direct via de website. Wij ontvangen u graag in het sfeervolle restaurant.

Direct Reserveren

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15

Contact opnemen