RESTAURANT OMGEVING ROTTERDAM

Op zoek naar een restaurant omgeving Rotterdam? Kies eens voor Le Barrage uit Alblasserdam. Culinair genieten in een prachtig historisch pand. Wij ontvangen u graag. Lunch of diner? Wij zijn over het algemeen geopend van 11:00 tot 00:00. Op vrijdag en zaterdag zelfs tot 02:00. Reserveer vandaag nog uw tafel. Klik hier.

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

PRIVATE DINING

Een zakelijk diner of privé borrel? Of een belangrijk werkoverleg met internationale collega’s? Le Barrage biedt het prachtige decor voor ieder gezelschap. Het historische pand biedt veel mogelijkheden. Er is een speciale ruimte aangelegd waar een beamer, scherm en eigen toiletten beschikbaar zijn voor gebruik. Goed om te weten is dat het echt voor iedereen beschikbaar is dankzij onze lift. Wilt u meer weten over het organiseren van een private diner in omgeving Rotterdam? Neem contact op.

MENU

Le barrage biedt een fijn menu voor iedere wens. De focus ligt op de Franse keuken. Met een twist van onze koks. Daarnaast invloeden van andere wereldkeukens. U kunt genieten van een 2- of 3-gangen diner. Natuurlijk kunt u ook van de kaart bestellen.

Wat komt er na het diner? Het dessert! Een bijzonder toetje gemaakt met passie. Bent u benieuwd geworden naar de keuzes van de dessertkaart? Neem een kijkje in onze menukaart. 

FAQ items aan het laden...

CONTACT | RESTAURANT OMGEVING ROTTERDAM

Heeft u interesse om Le Barrage een keer te komen bezoeken? Maak nu een reservering online. Meer weten over private dining of andere zaken? Bel 078 – 740 00 15 of mail info@lebarrage.nl. Wij kijken uit naar uw bezoek! Vergeet ons ook niet te volgen op Facebook. Tot snel!

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15