RESTAURANT OMGEVING DORDRECHT

Lekker uit eten bij een restaurant omgeving Dordrecht? Kom gezellig langs bij Le Barrage! Le Barrage is makkelijk te bereiken voor de omgeving Dordrecht. Het restaurant ligt in Alblasserdam en is een sfeervol en persoonlijke hotspot van de omgeving. Voor de geschikte parkeerlocaties in de omgeving, informatie over Le Barrage, en onze contactgegevens kunt u kijken op onze contactpagina.

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

RESTAURANT OMGEVING DORDRECHT – MOGELIJKHEDEN LE BARRAGE

Het Le Barrage team heet u van harte welkom in ons restaurant. Le Barrage serveert lunch, diner, borrel en heeft ook diverse arrangementen voor besloten bijeenkomsten. Onze menukaart is gebaseerd op de Franse keuken met een persoonlijke twist van Le Barrage zelf. Voor iedere gast staat er wat op de menukaart. U kunt kiezen uit warme, koude, vis, vlees en vegetarische gerechten. U kunt uzelf ook later verrassen met het verrassingsmenu á la chef. Le Barrage heeft een uitgebreide wijnkaart en wij adviseren u graag over een bijpassende wijn.

Le Barrage is een uniek historisch pand en beschikt over een aantal sloepen voor diverse culinaire vaartochten. Tijdens deze tocht kunt u genieten van Oud-Alblas, Bleskensgraaf en de molens van de Kinderdijk. Voor een werkoverleg, besloten borrel of een diner met een groot gezelschap beschikt Le Barrage over de Private Dining.

FAQ items aan het laden...

RESERVEREN

Wilt u spontaan langs komen voor een kopje koffie of om een hapje te eten? Dan bent u van harte welkom! Toch raden wij u wel aan om voor de zekerheid een reservering te maken. Dit kan via ons online reserveringssysteem maar het is ook mogelijk om telefonisch te reserveren. Wij kijken er naar uit om u snel te mogen ontvangen en u oprechte geïnteresseerde service met een glimlach te bieden.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15