RESTAURANT NIEUW LEKKERLAND

Wanneer u op zoek bent naar een restaurant Nieuw Lekkerland, dan bent u bij Le Barrage aan het juiste adres! Le Barrage is een restaurant gevestigd in het nabijgelegen Alblasserdam, en vanuit Nieuw Lekkerland gemakkelijk te bereiken. Het restaurant ligt op de prachtige locatie aan de dam met uitzicht over rivier de Alblas en is dé culinaire hotspot aan het water!

Wanneer u in ons restaurant wilt komen eten, kunt u direct een reservering plaatsen.

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

RESTAURANT NIEUW LEKKERLAND – LE BARRAGE ALBLASSERDAM

U bent bij ons van harte welkom voor een diner, borrel of private dining experience. Onze keuken bestaat uit voornamelijk Franse klassieke gerechten die zijn aangevuld met culinaire hoogstandjes uit andere wereld keukens. Bij deze gerechten adviseren wij u graag over de keuze van de juiste wijnen, om de smaak te complementeren met de gerechten. Bent u benieuwd naar onze gerechten en wijnen? Neem dan een kijkje op de menukaart.

FAQ items aan het laden...

RESERVEREN

Wanneer u bij La Barrage wilt komen dineren heten wij u van harte welkom! Wij raden u altijd aan om van te voren een reservering te maken. Dit kunt u telefonisch doen maar ook direct via de website.

Restaurant Le Barrage is gevestigd in het nabij gelegen Ablasserdam. Vanuit Nieuw Lekkerland kunt u ons restaurant gemakkelijk bereiken. Meer informatie over de locatie van ons restaurant en parkeergelegenheden kunt u vinden op onze contactpagina.

Wij ontvangen u graag in het sfeervolle restaurant.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15