RESTAURANT MET PRIVÉ RUIMTE

Bent u op zoek naar een bijzonder restaurant met privé ruimte voor een besloten borrel, diner met een groot gezelschap of een werkoverleg? Le Barrage biedt met een historisch veelzijdig pand en haar ligging aan het water diverse mogelijkheden om memorabele momenten te creëren. Een perfecte ruimte voor een gezelschap is onze Private Dining. Gelegen op de authentieke vliering, beschikt de Private Dining over een beamer, scherm en toegang tot eigen toiletten.

Heeft u interesse in het afhuren van onze Private Dining? Neemt u dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder!

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

WAT STAAT ER OP DE MENUKAART? – LE BARRAGE

Op onze menukaart vindt u Franse klassieke gerechten met een twist.  Hierbij kunt u denken aan combinaties met culinaire hoogstandjes uit andere wereldkeukens. Voor iedere gast staat er wat op de menukaart. U kunt kiezen uit warme, koude, vis, vlees en vegetarische gerechten. U kunt uzelf ook later verrassen met het verassingsmenu á la chef. Ook adviseren wij u bij uw gerecht ook altijd graag over bijpassende wijnen. U kunt onze selectie aan wijnen bekijken op de wijnkaart.

FAQ items aan het laden...

RESERVEREN - RESTAURANT MET PRIVÉ RUIMTE

Restaurant Le Barrage is gevestigd in het nabij gelegen Alblasserdam. Vanuit Ridderkerk kunt u ons restaurant gemakkelijk bereiken. Meer informatie over de locatie van ons restaurant en parkeergelegenheden kunt u vinden op onze contactpagina.

Wanneer u bij La Barrage wilt komen dineren heten wij u van harte welkom! Wij raden u altijd aan om van te voren een reservering te maken. Dit kunt u telefonisch doen maar ook direct via de website. Wij ontvangen u graag in het sfeervolle restaurant.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15