RESTAURANT LUXE

Op zoek naar een restaurant luxe? Bij ons restaurant Le Barrage kunt u genieten van heerlijke culinaire gerechten. Kwaliteit, gastvrijheid en continuïteit zijn de eigenschappen die wij als restaurant willen overbrengen bij onze klanten. Le Barrage is gevestigd in een oud mooi pand aan het water. De karakteristieke uitstraling van het oude pand past bij de charmes van Le Barrage.

Bent u benieuwd naar onze menukaart? Bekijk hem dan hier.

Reserveren
Alblasserdam sushi bestellen
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant
Culinair varen

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant
Private Dining

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant
Grote gezelschappen

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant
OFYR & BIG GREEN EGG

KAARTEN

Beste restaurant
Bekijk extra lunch gerechten
Mooiste fruit de mer
Bekijk de menukaart
English menu
Le Barrage sushi
Bekijk de sushikaart
Bekijk de dessertkaart
Beste wijnkaart
Bekijk de wijnkaart
bartender le barrage cocktails
Bekijk de drankenkaart

RESTAURANT LUXE | DINEREN MET GROTE GEZELSCHAPPEN

Als u met een gezelschap komt van 10 personen of meer bieden wij verschillende keuze menu’s aan. Uiteraard is het mogelijk om hierbij nog aanpassingen te bespreken. Ook als er wensen zijn over bepaalde allergieën of intoleranties kan onze chef hierbij rekening houden. Wij denken graag met u mee! Het is bij ons mogelijk om een private diner te houden, maar ook vergaderingen. Bij ons vergaderarrangement krijgt u een beamer en scherm tot u beschikking. Verder kunt u gebruik maken van onze WIFI, krijgt elk persoon een flesje mineraalwater en een Le Barrage bloknoot en pen. Uiteraard is het ook mogelijk om de vergadering te combineren met een lunch of diner.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN BIJ LE BARRAGE

Neem eens een kijkje bij onze arrangementen. Wist u dat u bij ons ook een sloep kunt huren? Tijdens deze boottocht kunt u heerlijk genieten van het uitzicht in combinatie met onze lekkere gerechten. Tijdens het reserveren kunt u zelf kiezen welke gerechten u van de menukaart mee wilt nemen. Het is helaas niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen.

FAQ items aan het laden...

WILT U MEER WETEN

Heeft u nog vragen over restaurant luxe? Of wilt u weten wat voor arrangementen wij nog meer hebben? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste arrangement.

Tot snel bij Le Barrage!

Direct reserveren

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15

Contact opnemen