RESTAURANT LUNCHEN

Wilt u in een leuk restaurant lunchen? Kom dan eens eten bij Le Barrage! Het restaurant ligt in een van de bekendste straten van Alblasserdam. Kom eens langs en ontdek onze heerlijke gerechten. Onze chef-koks bereiden elke dag met veel liefde en passie de maaltijden voor u.

Bent u benieuwd naar onze menukaart? Neem dan snel een kijkje!

Alblasserdam sushi bestellen
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk. Geniet van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De heerlijke verse producten staan voor u klaar. U kunt er zelf mee aan de slag gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

CULINAIR VAREN

RESTAURANT LUNCHEN | ONTDEK ONS ARRANGEMENT!

Wist u dat u bij Le Barrage terecht kan voor verschillende arrangementen? Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een culinaire vaart te maken. Naast een groot terras beschikken we over verschillende sloepen. U bent zelf de kapitein van de sloep en bepaald dus zelf waar jullie heen gaan! Voordat u gaat varen kunt u een keuze maken uit het menu. Dit kunt u vervolgens meenemen en onderweg opeten. Gaat u voor de heerlijke sushi? Of kiest u voor smaakvolle diverse hapjes? Het kan allemaal! Tijdens de vaart is het helaas niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen.

De kosten voor het culinair varen kunt hier terugvinden.

PRIVATE DINING MET PERFECTE LOCATIE

Bij ons kunt u ook terecht voor een besloten borrel, vergadering of diner. Op onze bijzondere locatie beschikken wij over een mooie zaal. Bij onze arrangementen is het mogelijk om te kiezen uit verschillende menu’s. Zo kunt u kiezen uit een (sushi)proeverij of menu van de chef. Neem contact met ons op om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn.

FAQ items aan het laden...

WILT U MEER WETEN

Heeft u nog vragen over restaurant lunchen? Of wilt u reserveren? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt reserveren via onze website of u kunt bellen naar +31(0)78 – 740 00 15.

We zien u snel bij Le Barrage!

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15