RESTAURANT KINDERDIJK

Bent u op zoek naar een restaurant Kinderdijk? Wat dacht u van Le Barrage Alblasserdam! Restaurant Le Barrage is gevestigd in het nabij gelegen Alblasserdam en is vanaf Kinderdijk gemakkelijk te bereiken. U kunt bij ons terecht voor zowel een lunch, diner, borrel of een private dining experience. Meer informatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

RESTAURANT KINDERDIJK | LE BARRAGE ALBLASSERDAM

Restaurant Le Barrage te Alblasserdam ligt op de prachtige locatie aan de dam met uitzicht over rivier de Alblas. Ook het pand zelf heeft een rijke geschiedenis als het voormalige Waardhuis van Waterschap De Nederwaard. Het pand is nu een gemeentelijk monument. Met ons restaurant willen we de idyllische locatie met historie combineren met de pure vakmanschap op het gebied van horeca. Dit in combinatie met onze oprecht vriendelijke service, zorgt ervoor dat uw bezoek een unieke belevenis wordt.

Op de menukaart vindt u Franse gerechten met een eigen Le Barrage twist. Deze klassieke Franse gerechten worden gecombineerd met culinaire hoogstandjes uit andere wereldkeukens. Wanneer u benieuwd bent naar de gerechten die wij serveren, dan kunt u een kijkje nemen op de menukaart. Ook bieden wij u een unieke selectie aan wijnen. Graag adviseren wij u welke wijnen passen bij de door u gekozen gerechten. Wanneer u benieuwd bent naar de wijnen kunt u ook een kijkje nemen op de wijnkaart.

CULINAIR VAREN NAAR KINDERDIJK

Restaurant Le Barrage heeft een prachtige locatie aan rivier de Alblas. U heeft bij ons de mogelijkheid om een sloep te huren voor diverse culinaire vaartochten. Zo kunt langs de pittoreske dorpjes Oud-Alblas, Bleskensgraaf en de molens van Kinderdijk varen. U bent zelf de kapitein van de sloep en kunt zelf bepalen welke route u aflegt! U kuntCulinair varen bijvoorbeeld reserveren in combinatie met een lunch of diner.

FAQ items aan het laden...

RESERVEREN?

Wilt u bij Le Barrage komen lunchen of dineren? Dan heten wij u van harte welkom! Het is mogelijk om bij ons binnen te stappen maar wij raden aan om van te voren een reservering te maken. U kunt dit doen via ons reserveringssysteem op de website. Ook is het mogelijk om telefonisch een reserveren door te geven.

Wij ontvangen u graag in het sfeervolle restaurant.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15