RESTAURANT KINDERDIJK ALBLASSERDAM

Bent u op zoek naar restaurant Kinderdijk Alblasserdam? Dan bent u bij Le Barrage Alblasserdam aan het juiste adres. Le Barrage te Alblasserdam ligt op de prachtige locatie aan de dam met uitzicht over rivier de Alblas. Voor een diner, borrel of private dining experience bent u van harte welkom in ons restaurant. Wij staan voor puur vakmanschap en oprecht vriendelijke service waardoor elk bezoek een unieke belevenis wordt.

Bent u direct al enthousiast en wilt u een tafel reserveren voor u en uw gezelschap? Wacht dan niet langer en reserveer direct via ons online reserveringssysteem op de website. Wij hopen u graag eens te bedienen in ons restaurant!

Direct Reserveren
Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant
Culinair varen

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant
Private Dining

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant
Grote gezelschappen

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant
OFYR & BIG GREEN EGG

KAARTEN

Beste restaurant
Bekijk extra lunch gerechten
Mooiste fruit de mer
Bekijk de menukaart
English menu
Le Barrage sushi
Bekijk de sushikaart
Bekijk de dessertkaart
Beste wijnkaart
Bekijk de wijnkaart
bartender le barrage cocktails
Bekijk de drankenkaart

HEERLIJKE FRANSE GERECHTEN VINDT U BIJ LE BARRAGE

Op de menukaart vindt u Franse gerechten met een eigen Le Barrage twist. Deze klassieke Franse gerechten worden gecombineerd met culinaire hoogstandjes uit andere wereldkeukens. Wanneer u benieuwd bent naar de gerechten die wij serveren, dan kunt u een kijkje nemen op de menukaart. Ook bieden wij u een unieke selectie aan wijnen. Graag adviseren wij u welke wijnen passen bij de door u gekozen gerechten. Wanneer u benieuwd bent naar de wijnen kunt u ook een kijkje nemen op de wijnkaart.

Naast het heerlijke eten, kunt u bij Le Barrage ook genieten van een culinaire vaartocht. Zo kunt langs de pittoreske dorpjes Oud-Alblas, Bleskensgraaf en de molens van Kinderdijk varen. U bent zelf de kapitein van de sloep en kunt zelf bepalen welke route u aflegt! U kunt Culinair varen bijvoorbeeld reserveren in combinatie met een lunch of diner.

FAQ items aan het laden...

RESERVEREN BIJ RESTAURANT KINDERDIJK ALBLASSERDAM

Via ons online reserveringssysteem kunt u een tafel reserveren. Mocht u liever telefonisch willen reserveren is dat zeker ook een mogelijkheid. U bent natuurlijk van harte welkom als u gewoon binnen wilt komen stappen maar wij raden aan van te voren te reserveren. Wij ontvangen u graag in ons restaurant en hopen u een unieke beleving mee te mogen geven. Tot snel!

Direct Reserveren

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15

Contact opnemen