RESTAURANT HENDRIK IDO AMBACHT

Op zoek naar een restaurant Hendrik Ido ambacht? Bij Le Barrage bent u dan op de juiste plek. Dit sfeervolle restaurant ligt in de buurt van Alblasserdam. Le Barrage is met de auto vanuit Hendrik Ido Ambacht binnen ongeveer 15 minuten te bereiken. Voor een geschikte parkeerlocatie en verdere informatie over de ligging en over ons restaurant kunt u kijken op onze contactpagina.

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

RESTAURANT HENDRIK IDO AMBACHT – SFEERVOL LE BARRAGE ALBLASSERDAM

Le Barrage ontvangt u graag in ons restaurant. U kunt bij ons terecht voor een 2- of 3-gangen diner. of laat u heerlijk verrassen door meerdere kleine smaakmakers of een verrassingsmenu á la chef diner. Le Barrage heeft een uitgebreide wijnkaart en het personeel adviseert u graag over bijpassende wijnen bij u gerecht. Ook serveren wij  dagelijks koude, warme of een 3- gangen verrassing lunch vanaf 11.00 en kunt u in de avonduren terecht voor een gezellige borrel. In de zomer kunt u ook heerlijk plaatsnemen op ons terras. U vindt de menukaarten op onze website. Doe inspiratie op voor uw bezoek!

Bij Le Barrage kunt u ook terecht voor werkvergaderingen, dineren met een grootgezelschap of een borrel. U kunt kiezen voor een unieke ervaring op het water of toch liever voor een fijnere ruimte. Bij Le Barrage is het allebei mogelijk. Le Barrage biedt met het veelzijdige pand meerde mogelijkheden. Meer weten over de arrangementen en wat Le Barrage voor u kan betekenen? Neem direct contact op!

FAQ items aan het laden...

RESERVEREN

U bent altijd welkom om altijd spontaan langskomen in ons restaurant maar voor de zekerheid raden wij aan om een tafel te reserveren. Dit kan via onze reserveringssysteem maar dit is ook mogelijk om telefonisch te doen. Wij hopen u snel te mogen ontvangen in ons restaurant en u de aandacht en service te bieden die u verdient.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15