RESTAURANT DORDRECHT EN OMGEVING

Op zoek naar restaurant Dordrecht en omgeving? Kom dan langs bij Le Barrage! Deze culinaire hotspot ligt gelegen aan het water. Vanuit Dordrecht en omgeving is Le Barrage goed te bereiken met de auto. Het sfeervolle restaurant is gelegen in Alblasserdam en beschikt in de buurt over diverse parkeergelegenheden. Voor meer informatie over het restaurant, parkeermogelijkheden en onze contactgegevens kijk dan op onze contactpagina.

Restaurant Dordrecht en omgeving
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Restaurant Dordrecht en omgeving

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Restaurant Dordrecht en omgeving

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Restaurant Dordrecht en omgeving

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Restaurant Dordrecht en omgeving

RESTAURANT DORDRECHT EN OMGEVING – LE BARRAGE CULINAIRE HOTSPOT

Bij ons kunt u terecht om heerlijk te dineren, lunchen of borrelen. De menukaart is vooral gericht op de Franse keuken maar met een kleine invloed van de andere wereldkeukens. Le Barrage serveert diverse smaakmakers, warme, koude, vis, vlees en vegetarische gerechten. Het Le Barrage team zijn echt wijnkenners en adviseren graag een bijpassende wijn bij u gerecht. Le Barrage beschikt namelijk over een uitgebreide wijnkaart en een wijnkluis. In de zomer beschikt Le Barrage ook over een heerlijk terras.

Naast het restaurant heeft Le Barrage ook een unieke locatie voor besloten borrels, werkoverleggen of diner met een groter gezelschap. Naast deze unieke locatie biedt Le Barrage diverse culinaire boottochten aan waarin u zelf de route mag bepalen! Voor verdere informatie over deze locaties en arrangementen bekijk onze speciale pagina.

FAQ items aan het laden...

RESERVEREN

Als u interesse heeft om bij ons te komen eten kunt u reserveren via ons reserveringssysteem. Natuurlijk kunt u ook een telefonische reservering maken als u dat liever doet. Le Barrage raadt aan om voor de zekerheid altijd een reservering te maken. U bent van harte welkom om spontaan langs te komen maar Le Barrage kan dan geen zekerheid bieden voor een plaats. Wij hopen u snel te zien en mogen ontvangen in ons gezellige restaurant.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15