RESTAURANT DORDRECHT AAN HET WATER

Zoekt u naar restaurant Dordrecht aan het water? Dan moet u zeker eens langs komen bij Le Barrage! Restaurant Le Barrage te Alblasserdam ligt op de prachtige locatie aan de dam met uitzicht over rivier de Alblas. Bij ons met u van harte welkom voor een diner, borrel of private dining experience. Wij staan voor puur vakmanschap en oprecht vriendelijke service waardoor elk bezoek een unieke belevenis wordt.

Bent u enthousiast over ons restaurant en wilt u het liefst al direct een tafel reserveren? Reserveren kan bij ons zowel telefonisch als via ons online reserveringssysteem. Wij hopen u graag eens te mogen bedienen in ons restaurant!

Direct Reserveren
Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant
Culinair varen

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant
Private Dining

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant
Grote gezelschappen

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant
OFYR & BIG GREEN EGG

KAARTEN

Beste restaurant
Bekijk extra lunch gerechten
Mooiste fruit de mer
Bekijk de menukaart
English menu
Le Barrage sushi
Bekijk de sushikaart
Bekijk de dessertkaart
Beste wijnkaart
Bekijk de wijnkaart
bartender le barrage cocktails
Bekijk de drankenkaart

DE FRANSE KEUKEN MET ONZE EIGEN PERSOONLIJKE TWIST

Le Barrage is een sfeervol restaurant die u de Franse keuken met liefde laat proeven. Ons menu bestaat uit de Franse keuken met onze eigen persoonlijke twist. Klassiek wordt de menukaart aangevuld met culinaire hoogstandjes uit andere wereldkeukens. Geniet van een 2- of 3- gangen maaltijd, of laat u verrassen door meerdere kleine smaakmakers.

Bent u benieuwd naar wat er op de menukaart staat? Laat het water u alvast in de mond lopen: bekijk onze menukaart.

Naast onze kleine hapjes, adviseert ons personeel u graag over een bijpassend glas wijn. Onze passie en liefde voor wijn geven wij graag aan u over.

FAQ items aan het laden...

RESERVEREN BIJ RESTAURANT DORDRECHT AAN HET WATER

Wij heten u van harte welkom om langs te komen in ons restaurant! Komt u met een grotere groep? Dan raden wij u wel aan om een reservering te maken via ons online reserveringssysteem op de website. Wilt u liever telefonisch contact opnemen? Ook dat is mogelijk bij Le Barrage.

Heeft u eventuele andere vragen die u ons wilt stellen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen.

Direct Reserveren

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15

Contact opnemen