RESTAURANT ALBLASSERWAARD

Uit eten bij een restaurant Alblasserwaard? Kies voor Le Barrage! Het Le Barrage team heet u van harte welkom in het restaurant. Restaurant Le Barrage ligt vlakbij Alblasserwaard en de locatie is makkelijk met de auto te bereiken. In de buurt zijn verschillende geschikte parkeergelegenheden. Kijk op onze contactpagina voor verdere informatie over ons restaurant, parkeergelegenheid en de contactgegevens.

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

RESTAURANT ALBLASSERWAARD – RESTAURANT LE BARRAGE

Le Barrage is een sfeervol restaurant en levert oprecht geïnteresseerde service met een glimlach. Le Barrage serveert diner, warme of koude lunch en borrels in het restaurant. Daarnaast biedt Le Barrage diverse arrangementen voor werkvergaderingen, grotere gezelschappen en besloten borrels. Le Barrage beschikt namelijk over meerde sloepen en biedt diverse culinaire vaartochten aan. Tijdens deze vaartochten mag u zelf de route bepalen. Tijdens deze route kunt u genieten van Oud-Alblas, Bleskensgraaf en de Kinderdijk. Le Barrage is een bijzondere locatie en een historisch pand. Wij bieden ook de mogelijk om een zaal te huren voor besloten bijeenkomsten.

Onze menukaart bestaat uit diverse Franse gerechten met een eigen Le barrage twist. U kunt een keuze maken uit de menukaart of laat u verrassen met het verrassingsmenu á la chef. Bij ieder gerecht adviseert Le Barrage u graag over een bijpassende wijn bij u gerecht. Le Barrage beschikt namelijk over een uitgebreide wijnkluis met de juiste tempratuur om de kwaliteit van de wijn te behouden.

FAQ items aan het laden...

RESERVEREN VOOR HET RESTAURANT

Via ons online reserveringssysteem kunt u een tafel reserveren. Mocht u liever telefonisch willen reserveren is dat zeker ook een mogelijkheid. U bent natuurlijk van harte welkom als u gewoon binnen wilt komen stappen maar wij raden aan van te voren te reserveren. Wij ontvangen u graag in ons restaurant en hopen u een unieke beleving mee te mogen geven.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15