RESTAURANT ALBLASSERDAM KINDERDIJK

Bent u op zoek naar een restaurant Alblasserdam Kinderdijk? Dan bent u bij Le Barrage aan het juiste adres. Le Barrage te Alblasserdam ligt op de prachtige locatie aan de dam met uitzicht over rivier de Alblas. Voor een diner, borrel of private dining experience bent u van harte welkom in ons restaurant. Wij staan voor puur vakmanschap en oprecht vriendelijke service waardoor elk bezoek een unieke belevenis wordt.

Bent u direct al enthousiast en wilt u een tafel reserveren voor u en uw gezelschap? Wacht dan niet langer en reserveer direct via ons online reserveringssysteem op de website. Wij hopen u graag eens te bedienen in ons restaurant!

Direct Reserveren
Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant
Culinair varen

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant
Private Dining

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant
Grote gezelschappen

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant
OFYR & BIG GREEN EGG

KAARTEN

Beste restaurant
Bekijk extra lunch gerechten
Mooiste fruit de mer
Bekijk de menukaart
English menu
Le Barrage sushi
Bekijk de sushikaart
Bekijk de dessertkaart
Beste wijnkaart
Bekijk de wijnkaart
bartender le barrage cocktails
Bekijk de drankenkaart

GERECHTEN UIT DE FRANSE KEUKEN MET ONZE EIGEN LE BARRAGE TWIST

Le Barrage serveert u gerechten uit de Franse keuken met een eigen Le Barrage twist. Hierbij moet u denken aan overheerlijke oesters, salade caprese, gebakken en hand gedoken coquille en nog veel meer lekkere gerechten. Klassiek aangevuld met culinaire hoogstandjes uit andere wereldkeukens.

Bij ons kunt u genieten van een 2-of 3 gangen maaltijd of kiezen voor meerdere kleine smaakmakers. De menukaart wordt aangevuld door een uitgebreide selectie van wijnen. Onze medewerkers adviseren u graag bij de keuze in wijn om de smaak te complimenteren met de gerechten.

FAQ items aan het laden...

CONTACT OPNEMEN MET RESTAURANT ALBLASSERDAM KINDERDIJK

Loopt het water u al in de mond als u een kijkje neemt op de menukaart? Reserveer dan nu een tafel via ons online reserveringssysteem om te genieten van een heerlijk avondje uit. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk de reservering bevestigen of nemen contact op om de mogelijkheden door te spreken. Hopelijk tot snel!

Direct Reserveren

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15

Contact opnemen