RESTAURANT ALBLASSERDAM

Bent u op zoek naar een restaurant in Alblasserdam? Wat dacht u van Restaurant Alblasserdam Le Barrage! Le Barrage is gelegen op een prachtige locatie aan de dam met uitzicht over rivier de Alblas. U kunt bij ons terecht voor zowel een diner, borrel of een private dining experience. Meer informatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

ONTDEK RESTAURANT ALBLASSERDAM

Le Barrage staat voor puur vakmanschap en oprecht vriendelijke service. Hierdoor zal uw bezoek een unieke belevenis worden. Op maandag t/m zondag bent u bij ons welkom om te genieten van een Franse keuken, met invloeden van andere wereldkeukens! Bent u benieuwd wat u bij ons op de menukaart kunt vinden? Neem dan alvast een kijkje op de menukaart. Bij deze gerechten zullen wij bijpassende wijnen schenken, ook de wijnkaart kunt u hier alvast bekijken.

Daarnaast bieden wij u meerdere arragementen. Hierbij kunt u denken aan culinair varenprivate dining en arrangementen voor grote gezelschappen.

FAQ items aan het laden...

RESERVEREN

Wanneer u bij Le Barrage wilt komen dineren heten wij u van harte welkom! Wij raden u altijd aan om van te voren een reservering te maken. Dit kunt u telefonisch doen maar ook direct via de website.

Wij ontvangen u graag in het sfeervolle restaurant.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15