RESTAURANT AAN HET WATER

Bent u op zoek naar een restaurant aan het water? Dan moet u zeker een tafeltje reserveren bij Le Barrage. Onze culinaire hotspot is gelegen aan de Dam in Alblasserdam. Ons restaurant beschikt over een groot terras met een prachtig uitzicht op het water. Dankzij onze serre kunt u ook met slecht weer genieten van het uitzicht. Ga voor een bijzondere avond in ons restaurant. Wij heten u van harte welkom om te genieten van onze Franse keuken. Voor uw bezoek vragen wij een reservering te maken. Dit kunt u gemakkelijk doen via het online reserveringssysteem. U kunt natuurlijk ook telefonisch een reservering maken wanneer u dit makkelijker vindt. Dan kunt u ons bereiken op het volgende telefoonnummer: +31(0)78 – 740 00 15. Wij ontvangen u graag in ons culinaire restaurant!

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

SLOEP HUREN BIJ ONS RESTAURANT AAN HET WATER

Ons restaurant bevindt zich aan het water. U kunt daar vanaf het terras fijn genieten, maar er is meer! Bij Le Barrage heeft u de mogelijkheid om vanaf het terras zo een sloep in te stappen. U kunt namelijk één of meerdere sloepen huren. Dit kan worden gereserveerd in combinatie met een lunch of diner. Daarnaast hebben wij ook speciale wijn en/of spijs arrangementen. Eet u liever aan wal? Dan kunt u na uw vaartocht genieten van een lunch of diner op het terras.

Op de menukaart vindt u verschillende gerechten uit de Franse keuken. Deze gerechten bereiden wij op onze eigen moderne culinaire manier. Naast de Franse keuken is onze menukaart ook geïnspireerd op hoogstandjes uit andere wereldkeukens. Denk hierbij aan sushi en vegetarische gerechten.

FAQ items aan het laden...

MEER INFORMATIE OVER RESTAURANT LE BARRAGE

Kom culinair genieten bij Le Barrage. Ons restaurant bevindt zich in het pittoreske Alblasserdam. Wij zijn gevestigd op een unieke locatie. Hierdoor beschikken wij over een beperkt aantal parkeergelegenheden direct voor de deur. Maar wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte plek. U vindt alle informatie over de parkeergelegenheden op de website.

Reserveer een tafeltje en ervaar het zelf!

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15