RESTAURANT AAN HET WATER ZUID HOLLAND

Op zoek naar een restaurant aan het water zuid Holland? Kom dan langs bij de Le Barrage! Ons restaurant ligt gelegen in een historisch pand aan de kleine rivier de Alblas. Le Barrage is een sfeervol restaurant en beschikt over een serre waardoor u het gevoel heeft dat u buiten zit. Als de zon schijnt kunt u ook buiten genieten op ons terras.

Alblasserdam restaurant
FAQ items aan het laden...

ARRANGEMENTEN

Ontspannen met een hecht gezelschap langs de molens van Kinderdijk, genietend van een samengestelde maaltijd van de Chef: een unieke ervaring op het water.

Alblasserdam restaurant

Op de zolder beschikken we over een fijne ruimte geschikt voor een besloten borrel, een diner met een groot gezelschap of een werkvergadering.

Alblasserdam restaurant

Is er eindelijk een datum geprikt voor een sfeervolle lunch of knus diner met familie en vrienden? Wij bieden diverse opties aan voor grotere groepen.

Alblasserdam restaurant

Ervaar het nieuwe buitenkoken! De verse producten staan voor u klaar, zodat u er zelf mee aan de slag te kunt gaan op de Ofyr of op de Big Green Egg.

Alblasserdam restaurant

RESTAURANT AAN HET WATER ZUID HOLLAND | LE BARRAGE

U kunt bij Le Barrage terecht voor borrel, lunch en/of diner. De menukaart beschikt over zowel vlees, vis, vegetarische, warme en koude gerechten. Laat u eens verrassen door een 3 gangen menu van onze chef, of kies voor meerdere kleine gerechten. Voor iedere gast staat er iets op onze kaart. Le Barrage vindt het belangrijk dat elke gast gewaardeerd wordt en goede aandacht en service verdient. Naast het serveren van gerechten beschikt Le Barrage over een wijnkluis met de perfecte temperatuur. Graag adviseren wij u over een bijpassende wijn bij elk gerecht.

VERSCHILLENDE ARRANGEMENTEN

Naast ons restaurant en terras heeft Le Barrage ook een aantal sloepen ter beschikking. Tijdens een culinaire boottocht kunt u met een gezelschap onder het genot van een wijn en/of spijsarrangement genieten van de dorpjes in de omgeving. U kunt zelf de tocht bepalen door Oud-Alblas, Bleskensgraaf en de molens van de Kinderdijk. Voor private dining beschikt Le Barrage over een vlier in het historische pand. Deze ruimte is te reserveren voor werkoverleg, besloten borrel of een diner voor grotere gezelschappen. Deze ruimte beschikt over een lift en is voor iedereen toegankelijk.

FAQ items aan het laden...

RESERVEREN?

Voor de geschikte parkeergelegenheid in de omgeving kunt u kijken op onze contactpagina. Wilt u langs komen voor de lunch of diner? U bent van harte welkom! Wij adviseren u wel om van tevoren te reserveren via ons reserveringssysteem op de website. Le Barrage is ook telefonisch bereikbaar via 078 – 740 00 15. Het team van Le Barrage hoopt u snel te mogen ontvangen op deze bijzondere locatie.

CONTACT

Dam 65 - 2951 GA - Alblasserdam
Mail naar: info@lebarrage.nl
Bel naar: 078 - 740 00 15